Θρίλερ στο Κάτω Τρίτος με νικητή στον Αστέρα Νίκης

06/11/2022 - 18:01 Τελευταία τροποποίηση στις 06/11/2022 - 20:30

Φωτογραφία από τον αγώνα Αστέρας(Ορφέας)-Αστέρας Νίκης

Δυνατές αναμετρήσεις περιελάμβανε το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β ΕΠΣ Λέσβου σήμερα Κυριακή 6/11. Για τον βόρειο όμιλο, ο Παπανικολής νίκησε 3-1 τον Μακαρέα και ο Αχιλλέας 2-1 τον Καραβαγγέλη, ενώ στον νότιο όμιλο ο Αστέρας Νίκης έφυγε νικητής 2-3 από το Κάτω Τρίτος απέναντι στον Αστέρα(Ορφέα) και ο Ταξιάρχης επιβλήθηκε 3-1 με αντίπαλο τον Παλλεσβιακό.

Σε θρίλερ εξελίχθηκε η αναμέτρηση στο γήπεδο του Κάτω Τρίτους ανάμεσα στον Αστέρα(Ορφέα) και τον Αστέρα Νίκης, με τους φιλοξενούμενος να παίρνουν το δεύτερο σερί "τρίποντο" στο πρωτάθλημα με γκολ που σημείωσαν λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν δύο γκολ σε καίρια χρονικά σημεία. Η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τους γηπεδούχους στο τρίτο λεπτό με τον Καραβοκύρη από πλάγια θέση να στέλνει τη μπάλα άουτ. Ο Ζηρόπουλος στο 7ο λεπτό μετά από αντεπίθεση και την απομάκρυνση της μπάλας πάνω από τη γραμμή από τους αμυντικούς της αντίπαλης ομάδα, βρέθηκε μόνος με το τέρμα και με ωραίο τελείωμα έκανε το 0-1.Στο 20ο λεπτό ο Αδαλής επιχείρησε μακρινό σουτ πίσω από τη σέντρα με τη μπάλα να περνάει πάνω από τον τερματοφύλακα και να καταλήγει δίπλα από το κάθετο δοκάρι, ενώ 10 λεπτά αργότερα ο Αδαλής ξανά με σουτ κεραυνό σημάδεψε το δοκάρι και στην επαναφορά ο Καββαδάς δεν κατάφερε να χριστεί σκορερ με κενή εστία. Το σύνολο του Πάρη Καραϊσκάκη, αφού δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε, δέχτηκε και δεύτερο τέρμα με τον Ζηρόπουλο πάλι στο 45+ μετά από ασίστ του Ράσκου.

Στην επανάληψη, ο Αστέρας(Ορφέας) μπήκε πιο δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο σε αντίθεση με την ομάδα του Γιώργου Κομνηνού που υπνωτίστηκε. Η μπάλα δεν έκανε το χατίρι ξανά στον Αδαλή στο 57' όταν μετά από χτύπημα φάουλ από το κέντρο κατέληξε στο δοκάρι για δεύτερη φορά, ενώ το σουτ του Λημναίου στο 60' δεν βρήκε επίσης στόχο. Ο Ζηρόπουλος στο 77' από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να κάνει το 0-3, με τον Παναγιώτη Αδαλή λίγο αργότερα στην τέταρτη προσπάθεια να μειώνει 1-2 από στημένη φάση ξανά, ενώ ο Δεληγιάννης στο 90' έφερε το ματς στα ίσια πετυχαίνοντας με πλασέ το 2-2. Οι γηπεδούχοι έψαξαν την πλήρη ανατροπή στα εναπομείναντα λεπτά, όμως ο νεαρός Κορλεντίνης βρέθηκε μόνος του με το τέρμα μετά από αδράνεια της αντίπαλης άμυνας σημειώνοντας το νικητήριο τέρμα 2-3 λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης.

Με το αριστερό ο "Παλλε"

Την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Ταξιάρχης Μανταμάδου κόντρα στον Παλλεσβιακό. Κακό ξεκίνημα για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι έμειναν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο με το αυτογκόλ του Καρυδάκη μόλις στο 2ο λεπτό. Στο δεύτερο μέρος ο Ψωμάς με δύο γκολ στο 58' και 71΄αντίστοιχα έγραψε το 3-0, ενώ το μόνο που κατάφερε ο Παλλεσβιακός ήταν να μειώσει στο τελικό 3-1 με τον Αναστασιά στο 87'.

Νίκη με ανατροπή για τον Παπανικολή

Πρώτος επίσημος αγώνας για τον Παπανικολή ο οποίος υποχρέωσε στην πρώτη ήττα τον Μακαρέα. Η ομάδα της Άγρας προηγήθηκε στο ημίχρονο 0-1 με γκολ του Δημήτρη Γιακαλή στο 19', ενώ τέσσερα λεπτά νωρίτερα ο Παπανικολής είχε δοκάρι με τον Κουρκουμέλη. Ο Διονύσης Κουρκουμέλης στο δεύτερο μέρος σκόραρε δις στο 66' με απ' ευθείας φάουλ και στο 78' κάνοντας την ανατροπή για τον Παπανικολή και ο Ηλιόπουλος στο 89' σφράγισε τη νίκη για τους γηπεδούχους σημειώνοντας το 3-1.

Με το δεξί ο Αχιλλέας

Με το δεξί μπήκε στο νέο πρωτάθλημα ο Αχιλλέας Πέτρας κερδίζοντας τον Καραβαγγέλη 2-1. Ο Πάντας με δυο τέρματα που πέτυχε σε διάστημα πέντε λεπτών (15' και 20') έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, με την ομάδα της Στύψης να χάνει μεγάλη ευκαιρία να μπει στο παιχνίδι πριν το ημίχρονο, καθώς ο Μαμάκος αστόχησε από την άσπρη βούλα. Ο Μαστραντωνάς στο δεύτερο ημίχρονο μείωσε 2-1, όμως ο Καραβεγγέλης δεν κατάφερε να πάρει κάτι παραπάνω από τον αγώνα. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω των αποβολών του Νούρτσε για τον Αχιλλέα και του Γιώργου Βελούτσου για τον Καραβαγγέλη.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του 1ου ομίλου

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του 2ου ομίλου

Παρακολουθείστε τις δηλώσεις των προπονητών του Αστέρα Νίκης και Αστέρα (Ορφέα) Γιώργου Κομνηνού και Πάρη Καραϊσκάκη, αλλά και του τερματοφύλακα του (Αστέρα ορφέα) Λάμπρου Κανλή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey