Πρώτες νίκες για Ορφέα Άντισσας και Αστέρα(Ορφέα)

12/11/2022 - 18:03 Τελευταία τροποποίηση στις 12/11/2022 - 18:53

Εκπλήξεις επιφύλασσε η τρίτη αγωνιστική της Β ΕΠΣ Λέσβου με ανατροπές στο φινάλε και πρώτες νίκες για τον Ορφέα Άντισσας και τον Αστέρα(Ορφέα).

Ένα γκολ στο 43ο λεπτό έκρινε την αναμέτρηση του Αστέρα(Ορφέα) με τον Κεραυνό Αφάλωνα. Έπειτα από αδράνεια της άμυνας του Κεραυνού, ο Κόμβος μπήκε σφήνα σημειώνοντας το 0-1 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ, με τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Γκολ και θέαμα στο γήπεδο της Αγιάσου ανάμεσα στον ΑΟ Βασιλικών και τον Ταξιάρχη με εναλλαγές στο σκορ και τελικό αποτέλεσμα 4-4. Ο Ψωμάς έκανε το 0-1 στο 15' και στο 35' ο Αντωνέλλης ισοφάρισε για τους γηπεδούχους με πέναλτι. Στο 55' ο Τριανταφύλλου έκανε το 1-2, ο Αντωνέλλης με πέναλτι ξανά δύο λεπτά αργότερα έφερε ξανά το ματς στα ίσια. Ο Νικέλλης στο 70' έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα των Βασιλικών, ο Ψωμάς στο 77' σημείωσε το 3-3 και ο Νικέλλης πάλι έδωσε προβάδισμα 4-3 στην ομάδα του, όμως στο 93' ο Ψωμάς ξανά πέτυχε χατ-τρικ και το τελικό 4-4. Να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες δημιούργησαν πολλές περισσότερα γκολ.

Με ανατροπή στο φινάλε ο Αχιλλέας πανηγύρισε τη νίκη απέναντι στην Άναξο με 1-2. Μέχρι το 88' η Άναξος στο πρώτο παιχνίδι της τη νέα σεζόν κρατούσε τους τρεις βαθμούς της νίκης, όμως στο φινάλε πήρε το απόλυτο τίποτα. Ο Γιουντέρης στο 44' με πέναλτι άνοιξε το σκορ για την Άναξο, όμως ο Αλέξης Ράμα με κεφαλιά στο 88' ισοφάρισε για τον Αχιλλέα και στο 95' ο Σούπουλης με πέναλτι έκανε το 1-2, ενώ ο Αχιλλέας είχε και δοκάρι στο 64' με τον Καραμιχαλάκη.

Πολύ καλή εμφάνιση για τον Ορφέα Άντισσας που έφυγε με το διπλό από την Ερεσσό. Ο Χασάπης με πλασέ στο 42' πέτυχε το 0-1 και ο Τάσος Σάββας στο 91' σφράγισε τη πρώτη νίκη για τους φιλοξενούμενους, ενώ ο ίδιος παίκτης είχε και δοκάρι στο 50'.

Με ένα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο ο Καραβαγγέλης έκαμψε την αντίσταση του Μεσοτόπου σε ένα δυνατό παιχνίδι. Ο Μαμάκος χρίστηκε σκορερ για τους γηπεδούχους που έχασαν και πέναλτι με τον Μαστρατωνά.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του 1ου ομίλου

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του 2ου ομίλου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey