Καθάρισαν Μακαρέας και Αστέρας

10/12/2022 - 17:16 Τελευταία τροποποίηση στις 11/12/2022 - 10:33

Με νίκες ολοκλήρωσαν τον πρώτο γύρο της Β ΕΠΣ Λέσβου για τον βόρειο όμιλο ο Μακαρέας και ο Αχιλλέας με 0-3 και 8-0 κόντρα στον Ορφέα Άντισσας και Παπανικολή αντίστοιχα. Στο νότιο όμιλο νικητής αναδείχθηκε και ο Κεραυνός Αφάλωνα 1-4 κόντρα στον Παλλεσβιακό, όπως και ο Αστέρας(Ορφέας) 2-0 απέναντι στον ΑΟ Βασιλικών.

Επιστροφή στις νίκες για τον Μακαρέα

Με σκορ 0-3 πέρασε από την Άντισσα ο Μακαρέας και προσπέρασε στη βαθμολογία τον αντίπαλο του. Το 0-1 έγινε στο δεύτερο μέρος με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιώργου Κρητικού, ο οποίος επέστρεψε στα γήπεδα μετά από αρκετό καιρό λόγω σοβαρού τραυματισμού. Ο Γιώργος Χυδεριώτης που κέρδισε το πέναλτι για τον Μακαρέα λίγο αργότερα βρήκε δίχτυα για το 0-2 με μακρινό ψιλοκρεμαστό σουτ και το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Παντελής Χυδεριώτης ξανά από το σημείο του πέναλτι μετά από ανατροπή του Κουλουδή. Να σημειωθεί ότι ο Μακαρέας αγωνίστηκε με αρκετές ελλείψεις και με τερματοφύλακα τον αμυντικό Σάββα Ρουμελιώτη, ενώ έχασε και με αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού τον Γιακαλή. Ο Ορφέας ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του τερματοφύλακα Πατσανά.

Εύκολο απόγευμα για τον Αχιλλέα

Σε πάρτι μετέτρεψε τον αγώνα ο Αχιλλέας κόντρα στον Παπανικολή με τελικό σκορ 8-0 εκμεταλλευόμενος και την απουσία τερματοφύλακα για τους φιλοξενούμενους και την κάλυψη της θέσης από τον αμυντικό Βωβό. Το ημίχρονο έληξε 4-0 με γκολ που σημείωσαν οι Σούπουλης στο 9', Καραμιχαλάκης 13', Δουβαλέτας με κεφαλιά 31' και Λεονάρτο Ντάνι στο 32'. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι σκόραραν ακόμη τέσσερα τέρματα, με τον Μωϋσή 2 στο 60' και 68', τον Σούπουλη ξανά στο 61' και τον Δουβαλέτα πάλι στο 75'.

Πήρε το ντέρμπι ο Αστέρας(Ορφέας)

Νικητής αναδείχθηκε ο Αστέρας κόντρα στον ΑΟΒ παραμένοντας στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Ο Αλέξανδρος Λημναίος άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 13' και ο Καραβοκύρης στο 52' με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Πρώτη νίκη για τον Κεραυνό

Την πρώτη νίκη εντός γηπέδου πέτυχε ο Κεραυνός 1-4 με αντίπαλο τον Παλλεσβιακό. Στο 26' ο Κεραυνός πήρε κεφάλι στο σκορ με το αυτογκόλ του Κουζινόγλου και στο 39' ο Βαξεβάνης έκανε το 0-2. Ο Βουζούλιας στο 55' σημείωσε το 0-3, ο Μουραντίδης μείωσε για τον "Παλλε" 1-3 στο 71' και ο Δεσποτίδης στο 74' πέτυχε το τελικό 1-4. Ο Κεραυνός είχε και ένα δοκάρι με τον Χωματά στο 89'.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του Νοτίου ομίλου

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του Βόρειου ομίλου

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey