Στάση Άντισσα για τον Καραβαγγέλη

18/12/2022 - 17:09 Τελευταία τροποποίηση στις 18/12/2022 - 18:30

Εκπλήξεις επιφύλασσε η τελευταία αγωνιστική στους δύο ομίλους της Β ΕΠΣ Λέσβου, με τον Κεραυνό Αφάλωνα να παίρνει μεγάλο διπλό 2-3 κόντρα στον ΑΟ Βασιλικών και τον Ορφέα Άντισσας να φρενάρει τον Καραβαγγέλη με τελικό σκορ 1-1. Στα υπόλοιπα παιχνίδια, ο Αστέρας Νίκης επιβλήθηκε 0-2 απέναντι στον Ταξιάρχη, ο Παπανικολής λύγισε 3-2 την Άναξο, ενώ εύκολη νίκη 3-0 σημείωσε ο Μακαρέας με αντίπαλο τον Μεσότοπο.

"Στραβοπάτησε" ο Καραβαγγέλης

Στοπ στο νικηφόρο σερί του Καραβαγγέλη που αγωνίστηκε με απουσίες έβαλε ο Ορφέας στην Άντισσα με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1. Ο Μπάμπης Χασάπης σημείωσε το 1-0 στο 64' και ο Βασιλέλλης στο 77' ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους για το τελικό 1-1. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες. Από τον Καραβαγγέλη αποβλήθηκε ο Ζαχαρίου και από τους γηπεδούχους ο Μουτσολάρι.

Άνετος ο Μακαρέας

Χαλαρή νίκη για τον Μακαρέα με αντίπαλο τον Μεσότοπο 3-0. Στο 32' οι γηπεδούχοι προειδοποίησαν με το δοκάρι του Γιώργου Κουλουδή και στο 36' ο Γιώργος Χυδεριώτης βρήκε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα γράφοντας το 1-0. Πέντε λεπτά αργότερα ο Παντελής Κουλουδής με ωραίο πλασέ έκανε το 2-0 για τον Μακαρέα και στο 53' ο Προκόπης Βασιλέλλης διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Ματσάρα στην Ερεσό

Νίκη στα τελευταία λεπτά για τον Παπανικολή 3-2 την Άναξο. Στο 9ο λεπτό ο Απαλίδης πέτυχε το 1-0 και στο 39' ο Ντερβισάϊ διπλασίασε για την ομάδα της Ερεσού. Στην επανάληψη, η Άναξος βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και έφερε το ματς στα ίσια, με τον Χαλκιώτη να μειώνει 2-1 στο 50' και τον Γιουντέρη να ισοφαρίζει στο 84'. Ο Αλέξης Πέττερ πέρασε ως αλλαγή στον αγώνα και στην πρώτη επαφή με τη μπάλα χρίστηκε σκόρερ χαρίζοντας τη νίκη στους γηπεδούχους.

Τρέλανε κόσμο ο Κεραυνός

Τεράστιο διπλό στα τελευταία λεπτά για τη νεανική ομάδα του Κεραυνού Αφάλωνα 2-3 κόντρα στον ΑΟ Βασιλικών. Στο 22' ο Μπουτακόπουλος έκανε το 0-1 που ήταν και σκορ ηιχρόνου. Ο ΑΟΒ έκανε την ανατροπή με γκολ που σημείωσε ο Ασβεστάς στο 56' και 65' αντίστοιχα, όμως ο Κεραυνός με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά βγήκε νικητής μέσα από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Ο Τρακέλλης στο 88' με πέναλτι έφερε το ματς στα ίσια 2-2 και ο Σιδέρης στο 90' πέτυχε το 2-3. Ο Κεραυνός είχε δοκάρι με τον Τσακίρη.

Πέρασε από τον Μανταμάδο ο Αστέρας

Με δύο γκολ στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας Νίκης πέρασε από την έδρα του Ταξιάρχη. Στο 55' ο Κυλινδρέας έκανε το 0-1 και στο 88' ο 15χρονος Ντερμπισπεχάϊ με σουτ σημείωσε το 0-2.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του Νοτίου ομίλου

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του Βόρειου ομίλου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey