Ν. Τσολάκης: Εδώ που φτάσαμε σκεφτόμαστε το πρωτάθλημα

22/12/2022 - 11:15 Τελευταία τροποποίηση στις 22/12/2022 - 12:04

Στον βόρειο όμιλο της Β κατηγορίας η υπόθεση της πρώτης θέσης έχει περιπλέξει μετά τα τελευταία αποτελέσματα, αφού ο Καραβαγγέλης Στύψης νιώθει πλέον την ανάσα του Μακαρέα Άγρας που βρίσκεται πίσω του μόλις ένα βαθμό.

Η πρώτη θέση στο όμιλο απ' ότι δείχνει η μέχρι τώρα κατάσταση θα κριθεί ανάμεσα στις δύο ομάδες, ενώ ακολουθεί σε κοντινή απόσταση και ο Αχιλλέας. Η ποιοτικότερη ομάδα με πιο έμπειρους παίκτες αναμφισβήτητα είναι ο Καραβαγγέλης, που έχει ξεκάθαρα στόχο την άνοδο, όμως σύμφωνα με την μέχρι τώρα βαθμολογία, δεν μπορεί να προβλέψει κανείς με σιγουριά την ομάδα που θα κόψει πρώτη το νήμα. 

Μιλώντας στο "SL" ο προπονητής του Μακαρέα Νίκος Τσολάκης αναφέρει ότι αρχικά στόχος της ομάδας ήταν μια καλή πορεία, δίνοντας χρόνο σε νεαρούς παίκτες όπως και γίνεται, όμως έτσι όπως έχει διαμορφωθεί ο βαθμολογικός πίνακας πλέον ο Μακαρέας δεν γίνεται να μην σκέφτεται την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Τσολάκης έχει την εμπειρία του πάγκου στη Β κατηγορία, είναι προπονητής 6 χρόνια έχοντας μάλιστα κατακτήσει πρωτάθλημα με τον Ορφέα Κεραμειών όπως και άνοδο με τον Αχιλλέα Πέτρας. Αναλυτικά:

"Αρχικός στόχος της ομάδας όταν συζητήσαμε με την διοίκηση στην αρχή της σεζόν, ήταν μια καλή πορεία με ωραίο ποδόσφαιρο και να πάρουν χρόνο συμμετοχής τα νεαρά παιδιά, κάτι το οποίο συμβαίνει, αφού ο Μακαρέας διαθέτει ένα από τα νεναικότερα σύνολα στην Β κατηγορία. Τώρα έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η  βαθμολογία όπως είναι λογικό σκεφτόμαστε και τον τίτλο, αν και ξεκάθαρο φαβορί είναι ο Καραβαγγέλης ο οποίος είναι ποιοτική ομάδα με πιο έμπειρους παίκτες. Χρειαζόμαστε ενίσχυση και θα κάνουμε κάποιες κινήσεις τον Ιανουάριο, για να καλύψουμε κάποια κενά και να έχουμε ταυτόχρονα μεγαλύτερο βάθος.

Είμαι ευχαριστημένος με την μέχρι τώρα πορεία μας και το σημαντικό είναι ότι είμαστε οικογένεια, είμαστε δεμένη ομάδα και υπάρχει πολύ καλό κλίμα στους αγώνες και στις προπονήσεις. Εύχομαι Καλά Χριστούγεννα και το νέο έτος να φέρει τα καλύτερα σε όλον τον κόσμο!"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey