Η "ακτινογραφία" της Β ΕΠΣ Λέσβου

04/01/2023 - 11:38 Τελευταία τροποποίηση στις 04/01/2023 - 12:12

Η επιστροφή στη δράση για τη Β ΕΠΣ Λέσβου θα γίνει αυτό το Σάββατο 7 Ιανουαρίου με την διεξαγωγή της 9ης αγωνιστικής, ενώ σήμερα θα πραγματοποιηθεί και η εξ' αναβολής αναμέτρηση Μεσότοπος-Άναξος.

Στον νότιο όμιλο, σταθερά στην πρώτη θέση βρίσκεται το νεανικό σύνολο του Αστέρα Νίκης με απολογισμό έξι νίκες και μία ήττα. Το σύνολο του Γιώργου Κομνηνού αποτελεί το μεγάλο φαβορί για άνοδο, ωστόσο ακολουθεί με αξιώσεις ο Αστέρας(Ορφέας). Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν αυτό το Σάββατο στη Μόρια με το τελικό αποτέλεσμα να καθορίζει πολλά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο ΑΟ Βασιλικών έχει χάσει αρκετό έδαφος, καθώς βρίσκεται στο -9 από την κορυφή. Παλλεσβιακός και Κεραυνός βασίζονται αποκλειστικά σε νεαρά παιδιά και στοχεύουν σε μια καλή αγωνιστική παρουσία, ενώ και ο Ταξιάρχης Μανταμάδου κάνει μια συντήρηση.

Στον βόρειο όμιλο, ο Καραβαγγέλης Στύψης ο οποίος παραμένει φαβορί για την άνοδο, νιώθει πλέον την ανάσα του Μακαρέα που βρίσκεται στο -1. Η πρωτιά όπως όλα δείχνουν θα κριθεί ανάμεσα στις δύο ομάδες, οι οποίες θα προχωρήσουν σε μεταγραφική ενίσχυση τον Ιανουάριο. Σταθερή δύναμη αποτελεί και ο Αχιλλέας Πέτρας που διαθέτει ποιοτικό σύνολο και φέτος, ενώ δύσκολος αντίπαλος και ιδιαίτερα εντός έδρας είναι και ο Ορφέας Άντισσας. Παπανικολής, Μεσότοπος και Άναξος έπονται βαθμολογικά χωρίς υψηλές βλέψεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey