Όλα μηδέν στη Μόρια

07/01/2023 - 18:59 Τελευταία τροποποίηση στις 07/01/2023 - 19:39

Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι της Β ΕΠΣ Λέσβου στη Μόρια ανάμεσα στον Αστέρα Νίκης και τον Αστέρα(Ορφέα), με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0. Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της πρώτης αγωνιστικής του 2023 και 9ης συνολικά, ο Μακαρέας Άγρας λύγισε 3-1 τον Παπανικολή, ο Καραβαγγέλης νίκησε 2-0 τον Αχιλλέα και ο Ορφέας Άντισσας πέρασε 2-4 από τον Μεσότοπο.

"Λευκή" ισοπαλία στη Μόρια

Παιχνίδι κέντρου στη Μόρια ανάμεσα στον Αστέρα Νίκης και τον Αστέρα(Ορφέα), με τις δύο ομάδες να δημιουργούν ελάχιστες φάσεις χωρίς να καταφέρουν να βρουν κάποιο τέρμα. Το τελικό αποτέλεσμα άφησε ανοιχτή την υπόθεση της πρωτιάς.

Πήρε το ντέρμπι ο Καραβαγγέλης

Με σκορ 2-0 η ομάδα της Στύψης νίκησε τον Αχιλλέα και παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Το 1-0 έγινε στο πρώτο μέρος με το αυτογκόλ του Μάτζαρη και το τελικό 2-0 στο 90+ με τον Τσαϊρη. Ο Αχιλλέας ολοκλήρωσε τον αγώνα με 9 παίκτες λόγω των αποβολών Νούρτσε και Σεχού.

Ποδαρικό με το δεξί και ο Μακαρέας

Νικηφόρα ξεκίνησε τη χρονιά ο Μακαρέας 3-1 κόντρα στον Παπανικολή. Το 1-0 έγινε στο 32' με την κεφαλιά του Προκόπη Βασιλέλλη μετά από εκτέλεση φάουλ του Γιώργου Κρητικού, ενώ στο 43' οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Απαλίδη. Στο 64' ο Απαλίδης έφερε το ματς στα ίσια, όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σκοράρουν ακόμα δύο φορές, στο 74' με τον Γιώργο Χυδεριώτη και στο 88' με τον Παντελή Κουλουδή.

Πέρασε από τον Μεσότοπο ο Ορφέας Άντισσας

Με σκορ 2-4 ο Ορφέας επέστρεψε στις νίκες κόντρα στον Μεσότοπο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 28' με το πέναλτι του Λεόν Ισαλάρι και στο 38' ο Αντώνης Σαρόγλου ισοφάρισε 1-1. Στο 51' ο Χρήστος Τόρρα έκανε το 1-2 και ο Μπάμπης Χασάπης με δύο προσωπικά τέρματα στο 60' και στο 79' ανέβασε το σκορ στο 1-4. Ο Μεσότοπος μείωσε στο τελικό 2-4 στο 88' ξανά με τον Ισαλάρι. Οι γηπεδούχοι είχαν και δύο δοκάρια με τον Βασίλα και Ισαλάρι.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του Νοτίου ομίλου

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του Βόρειου ομίλου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey