Π.Καραϊσκάκης: "Θα προσπαθήσουμε για την άνοδο με όλες μας τις δυνάμεις"

11/01/2023 - 10:40 Τελευταία τροποποίηση στις 11/01/2023 - 11:08

Ο Αστέρας(Ορφέας) βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα στον νότιο όμιλο της Β ΕΠΣ Λέσβου, πέντε βαθμούς πίσω από τον Αστέρα Νίκης.

Ο Αστέρας(Ορφέας) έχει μια ήττα στο πρωτάθλημα από τον πρωτοπόρο, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική η μεταξύ τους αναμέτρηση στη Μόρια δεν ανέδειξε νικητή, με την εικόνα του βαθμολογικού πίνακα να παραμένει ίδια. Ο έμπειρος προπονητής του Αστέρα(Ορφέα) Πάρης Καραϊσκάκης μίλησε στο "SL", εκφράζοντας την πεποίθηση του ότι η ομάδα του μπορεί να πετύχει την άνοδο. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Έχει στόχο ο Αστέρας την άνοδο;

Εύχομαι σέ όλο τον κόσμο, καλή χρονιά με υγεία και οι παίχτες όλων των ομάδων να είναι γέροι και χωρίς τραυματισμούς. Όταν πρωτοξεκίνησε η ομάδα είχαμε στόχο να είμαστε σταθερά μέσα στην τριάδα και να κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Έτσι, όπως είναι βαθμολογία τώρα θα προσπαθήσουμε για την άνοδο με όλες μας τις δυνάμεις. Είμαστε 5 βαθμούς πίσω από τον Αστέρα Νίκης με έναν αγώνα λιγότερο, άρα είναι ακόμα στα δικά μας πόδια να το πετύχουμε.  Πιστεύω στους παίχτες μου που σε κάθε αγώνα τα δίνουν όλα και τούς αξίζουν συγχαρητήρια. Τα πάντα γίνονται με δουλειά, υπομονή, επιμονή και αγάπη για αυτό που κάνουμε.

Θα γίνουν περισσότερες μεταγραφές;

Στο μεταγραφικό πεδίο δεν έχουμε κάτι υπ' όψιν αυτή την στιγμή πέρα από τους 4 παίχτες που έχουμε πάρει για να καλύψουμε θέσεις που πιστεύουμε ότι χρειαζόμαστε ενίσχυση. Αν προκύψει κάτι πολύ καλό ίσως κάνουμε μια ακόμη.

Τι "βλέπεις" στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος;

Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα με ομάδες που έχουν πολύ λίγες διαφορές μεταξύ τους και σχεδόν όλα τα παιχνίδια κρίνονται στο γκολ ή βγαίνουν ισόπαλα. Όποιος έχει διάρκεια, θέληση και βάθος στο πάγκο θα πετύχει τούς στόχους του.

Στο τέλος εμείς θα κάνουμε τον απολογισμό μας και θα δούμε τι έχουμε πετύχει και τι όχι. Όπως είπα πιστεύω στην ομάδα, έχει ένα ρόστερ που συνδυάζει εμπειρία και νεανικότητα. Πάνω εκεί δουλεύουμε και προσπαθούμε να παίξουμε ελκυστικό και σωστό ποδόσφαιρο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey