Νίκη "χρυσάφι" για τον Αστέρα Νίκης

15/01/2023 - 18:09 Τελευταία τροποποίηση στις 15/01/2023 - 20:43

Νίκη χρυσάφι πήρε ο Αστέρας Νίκης κόντρα στον Παλλεσβιακό 1-2 και αύξησε περισσότερο την διαφορά του από τον Αστέρα(Ορφέα), ο οποίος ηττήθηκε 0-1 από τον Κεραυνό και είναι πλέον συγκάτοικοι στην δεύτερη θέση. Ταξιάρχης και ο ΑΟ Βασιλικών ήρθαν ισόπαλοι 3-3, ο Καραβαγγέλης Στύψης νίκησε 1-4 τον Μεσότοπο, η Άναξος 2-4 τον Αχιλλέα, ενώ ισόπαλο έληξε το παιχνίδι 1-1 και στην Άντισσα ανάμεσα στον Ορφέα και τον Παπανικολή.

Δια πυρός και σιδήρου ο Αστέρας Νίκης

Σε μια από τις πιο δυνατές αναμετρήσεις της αγωνιστικής ο Αστέρας λύγισε τον Παλλεσβιακό με σκορ 1-2. Στο μισάωρο ο Ράσκος έκανε το 0-1 και τρία λεπτά αργότερα ο Λαγκόζι με πέναλτι ισοφάρισε 1-1. Στο 83' ο Ευαγγέλου σκόραρε για τους φιλοξενούμενους για το τελικό 1-2.

Είχε σφυγμό ο ΑΟ Βασιλικών

Αν και προηγήθηκε 3-0 στο ημίχρονο ο Ταξιάρχης, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στον ΑΟ Βασιλικών ο οποίος έκανε μεγάλο come back. Στο 6ο λεπτό ο Δημήτρης Σταμάτης έκανε το 1-0 με πέναλτι που κέρδισε ο Ψωμάς, ο οποίος με δύο προσωπικά τέρματα ανέβασε το σκορ στο 3-0 μέχρι το ημίχρονο. Η ομάδα των Βασιλικών παρά το 3-0 είχε ακόμα σφυγμό και έφτασε στην ισοφάριση στο δεύτερο μέρος. Ο Ασβεστάς μείωσε 3-1 στο 60', ο Αντωνέλλης πέτυχε το 3-2 στο 68' και ο Μπενζίου το 3-3 στο 80'.

Καλύτερος ο Κεραυνός

Στις καθυστερήσεις πήρε σπουδαίο τρίποντο ο καλύτερος Κεραυνός κόντρα στον Αστέρα(Ορφέα) που παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων. Το "χρυσό" γκολ για τους νικητές σημείωσε στο 93' ο Ψούνος.

Πρώτη νίκη για την Άναξο

Την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε η ουραγός Άναξος 2-4 απέναντι στον Αχιλλέα. Στο 29' ο Αχιλλέας προηγήθηκε με τον Μανώλη Μωϋσή, στο 30' ο Στρατής Χαλκιώτης ισοφάρισε 1-1 και στο 44' ο Τάσος Τράχειλος έκανε την ανατροπή 1-2. Στο 56' ο Δουβαλέτας έφερε το ματς στα ίσια 2-2, όμως η Αναξος σκόραρε ξανά στο 82' με τον Μιχάλη Βαλιουτή 2-3 και τον Στρατή Χαλκιώτη ξανά στο 84', κλειδώνοντας τη νίκη για την ομάδα του. Η Άναξος είχε πάρει και το παιχνίδι με τον Παπανικολή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος χωρίς να αγωνιστεί. 

Πέρασε και από τον Μεσότοπο ο Καραβαγγέλης

Στο πρώτο λεπτό ο Μαμάκος έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, όμως ο Βακάλης στο 24' σκόραρε για τον Μεσότοπο το 1-1. Στο 26' μετά από γύρισμα αμυντικού και λάθος του τερματοφύλακα έγινε το 1-2 που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Ο Τσαϊρης σκόραρε στο 79' και στο 84' διαμορφώνοντας το 1-4. Ο Καραβαγγέλης βρίσκεται τώρα μπροστά με 4 βαθμούς από τον Μακαρέα που είχε ρεπό.

Ισοπαλία στην Άντισσα

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ορφέα και τον Παπανικολή. Για τους γηπεδούχους σκόραρε ο Θεολόγος Σάββας και για την ομάδα της Ερεσού ο Κουρκουμέλλης, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν και δύο δοκάρια.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του Νοτίου ομίλου

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του Βόρειου ομίλου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey