Μεγάλη νίκη με ανατροπή για τον Κεραυνό Αφάλωνα

21/01/2023 - 17:15 Τελευταία τροποποίηση στις 21/01/2023 - 17:31

Φωτογραφία από τον αγώνα Αστέρας Νίκης-Κεραυνός Αφάλωνα

Βροχερός ο καιρός σε όλα τα γήπεδα της Λέσβου στις αναμετρήσεις  της Β ΕΠΣ Λέσβου. Το ντέρμπι του νοτίου ομίλου στη Μόρια είχε μεγάλο νικητή τον Κεραυνό 1-2, στην Αγιάσο ο ΑΟ Βασιλικών και ο «Παλλε» ήρθαν ισόπαλοι 3-3, ο Καραβαγγέλης πήρε άλλη μία νίκη 5-1 κόντρα στην Άναξο, ο Παπανικολής κέρδισε επίσης 2-0 τον Μεσότοπο και στο γήπεδο Παρακοίλων ο Μακαρέας λύγισε 2-1 τον Αχιλλέα.

Μεγάλη ανατροπή για τον Κεραυνό

O Κεραυνός συνεχίzει την ανοδική του πορεία και με ανατροπή στο δεύτερο μέρος 1-2 πήρε τρεις σπουδαίους βαθμούς στο ντέρμπι που τον έφεραν σε κοντινή απόσταση από τον Αστέρα Νίκης που παραμένει πρώτος. Πριν την εκπνοή του ημιχρόνου ο Σαμιακός εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα και άνοιξε το σκορ για τον Αστέρα. Στο δεύτερο μέρος ο Κεραυνός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ισοφάρισε 1-1 στο 71’με τον Τσακίρη και ο Χασαπάκης στο 82’ πέτυχε το δεύτερο νικητήριο τέρμα για τους φιλοξενούμενους.

Ισοπαλία στην Αγιάσο

Πλούσια σε θέαμα η αναμέτρηση ανάμεσα στον ΑΟ Βασιλικών και τον Παλλεσβιακό με τελικό αποτέλεσμα 3-3. Το 1-0 έγινε στο δεκάλεπτο με τον Αμπελκανί και στο 26’ ο Πάντζαρης έκανε το 1-1. Στο 59’ ο Μουραντίδης έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, όμως ο ΑΟΒ απάντησε στο 63’ με τον Σταυρέλλη. Στο 68’ ο Αμπελκανί πάλι σημείωσε το 3-2 για τους γηπεδούχους, οι οποίοι έχασαν την ευκαιρία να κάνουν το 4-2 στο 75’ με τον Αντωνέλλη να αστοχεί από το σημείο του πέναλτι. Στο 80ο λεπτό ο Φετσάνι ισοφάρισε για τον Παλλεσβιακό 3-3.

Άνετα ξανά ο Καραβαγγέλης

Συνεχίζει να οδηγεί τν κούρσα του βορείου ομίλου ο Καραβαγγέλης που επιβλήθηκε άνετα 5-1 απέναντι στην ομάδα της Ανάξου. Το 1-0 έγινε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μαμάκου στο 35’, φάση στην οποία αποβλήθηκε με απ΄ ευθείας κόκκινη κάρτα ο Ματακούλιας, ενώ πριν την ανάπαυλα ο Μαστραντωνάς έκανε δύο τα τέρματα για τους γηπεδούχους. Στο 56’ μείωσε 2-1 για τους φιλοξενούμενους ο Χαλκιώτης, όμως στο 61’ ο Μαμάκος ξανά έκανε το 3-1. Οι γηπεδούχοι μέχρι το φινάλε σημείωσαν ακόμη δύο γκολ, με τον Βελούτσο στο 75’ και το  νεοαποκτηθέντα Γιατζιτζόγλου στο 81’.

Δύσκολη νίκη για τον Μακαρέα

Δυνατή μάχη έγινε στο γήπεδο Παρακοίλων με τελικό νικητή τον Μακαρέα. Στο 36' ο Σούπουλης έχασε πέναλτι για τους φιλοξενούμενους, ενώ στο 40' ο Αχιλλέας είχε και δοκάρι με τον Αχουλιά. Στο 46' ο Γιακαλής πέτυχε με πλασέ το 1-0, στο 60' ο Παντελής Κουλουδής διπλασίασε τα τέρματα για τους γηπεδούχους, ενώ το μόνο που κατάφερε η ομάδα της Πέτρας ήταν να μειώσει 2-1 στο 75' με την κεφαλιά του Σούπουλη.

Νικητής στο τοπικό ντέρμπι ο Παπανικολής

Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Ερεσού κόντρα στον Μεσότοπο με 2-0. Το ημίχρονο έληξε 1-0 με σκορερ τον Απαλίδη στο 9ο λεπτό. Στο 57’ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Κουρκουμέλλη και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ντερβισάϊ έκανε δύο τα τέρματα για την ομάδα του.

 

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του Νοτίου ομίλου

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του Βόρειου ομίλου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey