"Γκέλαρε" ο Καραβαγγέλης στην Ερεσό

29/01/2023 - 17:06 Τελευταία τροποποίηση στις 29/01/2023 - 20:26

Φωτογραφία από τον αγώνα ΑΟ Βασιλικών-Αστέρας Νίκης

Άνω κάτω έγινε η κορυφή στον βόρειο όμιλο της Β ΕΠΣ Λέσβου μια αγωνιστική πριν το μεγάλο ντέρμπι στο γήπεδο Στύψης το επόμενο Σάββατο 4/2 ανάμεσα στον Καραβαγγέλη που έμεινε στο 2-2 με τον Παπανικολή και τον Μακαρέα που νίκησε 0-5 την Άναξο. Στον νότιο όμιλο, μεγάλο διπλό έκανε ο Αστέρας Νίκης 0-2 κόντρα στον ΑΟ Βασιλικών, ενώ ο Αστέρας(Ορφέας) επιβλήθηκε 3-1 με αντίπαλο τον Ταξιάρχη Μανταμάδου.

Άναψε...φωτιές ο Παπανικολής

Ο Καραβαγγέλης δεν κατάφερε να περάσει από την Ερεσό και με από αυτή την ισοπαλία νιώθει την καυτή ανάσα του Μακαρέα που βρίσκεται πλέον στο -2. Στο 14' ο Κουρκουμέλης με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, όμως ο Μαστραντωνάς με σουτ στο 23' ισοφάρισε 1-1. Στο 29' ο Κουρκουμέλης πάλι, βγήκε τετ α τετ και έκανε δύο τα τέρματα για τον Παπανικολή, ενώ στο 30' η ομάδα της Στύψης έμεινε με 10 παίκτες λόγω της δεύτερης κίτρινης στον Μάριο Τοπάλι. Στην επανάληψη ο Καραβαγγέλης αύξησε την πίεση του και βρήκε την ισοφάριση με τον Βελούτσο στο 50', όμως δεν κατάφερε μέχρι το φινάλε να βρει το νικητήριο τέρμα, πετώντας δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη της κορυφής.

Άνετο πέρασμα για τον Μακαρέα

Ο Μακαρέας πέρασε άνετα από την Πέτρα 0-5 απέναντι στην Άναξο και πλέον στρέφει την προσοχή του στο ντέρμπι με τον Καραβαγγέλη. Ο Γιώργος Κρητικός με πέναλτι άνοιξε το σκορ στο 35' και πέντε λεπτά αργότερα ο Γιώργος Χυδεριώτης έκανε το 0-2. Ο Παντελής Κουλουδής σημείωσε το 0-3, ο Γιακαλής έκανε το 0-4 και ο Προκόπης Βασιλέλλης έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για το τελικό 0-5. Η Άναξος είχε ένα δοκάρι με τον Χαλκιώτη.

Σπουδαίο διπλό για τον Αστέρα Νίκης

Ο Αστέρας Νίκης πέρασε με νίκη 0-2 από την δύσκολη έδρα του ΑΟ Βασιλικών. Το 0-1 έγινε από τον Σαμιακό στο 69' και στο 90' ο Ράσκος κλείδωσε τους τρείς βαθμούς για την ομάδα του.

Επιστροφή στις νίκες για τον Αστέρα

Επιστροφή στις νίκες για τον Αστέρα(Ορφέα) 3-1 τον Ταξιάρχη Μανταμάδου. Στο 5' ο Κόμβος πέτυχε το 1-0, δύο λεπτά αργότερα ο Ψωμάς μετά από λάθος της άμυνας ισοφάρισε 1-1, όμως στο δεκάλεπτο ο Κιοσσές σημείωσε το πρώτο γκολ με τη νέα του ομάδα έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους γηπδούχους. Στο 75' ο Κόμβος σκόραρε ξανά για το 3-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, ενώ στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας της φιλοξενούμενης ομάδας Χειλές. Ο Αστέρας είχε και ένα δοκάρι με τον Πάστο.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του Νοτίου ομίλου

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του Βόρειου ομίλου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey