Μεγάλο διπλό ο Ορφέας Άντισσας 1-4 τον Μακαρέα

12/02/2023 - 19:45 Τελευταία τροποποίηση στις 12/02/2023 - 20:17

Η νίκη με 1-4 του Ορφέα Άντισσας κόντρα στον Μακαρέα ξεχώρισε από τα σημερινά αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής της Β ΕΠΣΛ. Στα υπόλοιπα παιχνίδια, ο Αχιλλέας πήρε σαρωτική νίκη 1-6 κόντρα στον Παπανικολή, ο ΑΟΒ νίκησε 2-1 τον Αστέρα(Ορφέα) και ο Κεραυνός 1-0 τον Παλλεσβιακό.

Έχασε κι άλλο έδαφος ο Μακαρέας

Ο Μακαρέας γνώρισε βαριά ήττα 1-4 από το Ορφέα Άντισσας μένοντας πίσω στη μάχη του τίτλου. Στο 23' η ομάδα της Άντισσας έμεινε πίσω στο σκορ με το αυτογκόλ του Βρυσαώτη, όμως ο Τάσος Σάββας στο 35' ισοφάρισε για την ομάδα του. Στο 61' ο ίδιος παίκτης έδωσε το προβάδισμα στον Ορφέα, δύο λεπτά αργότερα ο Παναγιώτης Πετράκος έκανε το 1-3 και στο 80' ο Χρήστος Τόρρα με σουτ το 1-4.

Σαρωτικός ο Αχιλλέας

Ο Αχιλλέας έκανε ότι ήθελε στην Ερεσό με το τελικό 1-6 να τα λέει όλα. Στο πρώτα εικοσιπέντε λεπτά ο Μωυσής και ο Σούπουλης πέτυχαν από δύο τέρματα, με τον Ηλιόπουλο να μειώνει 1-4 στο 30'. Ο Μωυσής στην επανάληψη σημείωσε και τρίτο γκολ, ενώ είχε και δοκάρι και το Αχουλιάς στο 86' σκόραρε για το 1-6.

Επέστρεψε στις νίκες ο ΑΟΒ

Νίκη 2-1 πανηγύρισε ο ΑΟ Βασιλικών κόντρα στον Αστέρα(Ορφέα) που έχει έντονα παράπονα από την διαιτησία. Ο Αμπελχανί στο 11' έκανε το 1-0, στο 30' ο Καράμπελας ισοφάρισε 1-1, όμως δέκα λεπτά αργότερα ο Αντωνέλλης έδωσε ξανά το προβάδισμα στους γηπεδούχους που το κράτησαν έως το φινάλε. Ο Αστέρας είχε δύο δοκάρια με τους Κιοσσέ και Λημναίο.

Συνεχίζει το σερί ο Κεραυνός

Ένα γκολ του Χριστοδούλου στο 46' έκρινε την αναμέτρηση Κεραυνός-Παλλεσβιακός. Στο 55' ο Κεραυνός έμεινε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Αγριτέλλη, ενώ οι νικητές είχαν και δοκάρι με τον Βαξεβάνη. Η ομάδα του Αφάλωνα συνεχίζει το σερί και πλέον μετά την ήττα του Αστέρα βρίσκεται μόνη στη δεύτερη θέση. 

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του Νοτίου ομίλου

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του Βόρειου ομίλου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey