Ισόπαλο το ντέρμπι στη Μόρια

18/02/2023 - 17:03 Τελευταία τροποποίηση στις 18/02/2023 - 18:04

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι στη Μόρια με τον Αστέρα Νίκης και τον Αστέρα(Ορφέα) να μένουν στο 2-2. Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της 15ης αγωνιστικής, ο Παλλεσβιακός επιβλήθηκε 1-2 απέναντι στον Ταξιάρχη, ο Μακαρέας πέρασε νικηφόρα 0-5 από την έδρα της Ανάξου, όπως και ο Αχιλλέας 0-3 από την Ερεσό κόντρα στον Παπανικολή, ενώ στο 1-1 έμειναν ο Ορφέας Άντισσας με τον Μεσότοπο.

Έμειναν στο "x"

Με γκολ στα χασομέρια ο Αστέρας Νίκης στέρησε από τον Αστέρα(Ορφέα) μια μεγάλη νίκη στη μάχη για τον τίτλο, ωστόσο και η ισοπαλία δεν ήταν ότι καλύτερο για τους γηπεδούχους. Το ημίχρονο έληξε 0-1 με τον Πάστο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα στο 23' με απ' ευθείας χτύπημα φάουλ. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Σαμιακό στο 46', όμως ό ίδιος παίκτης στο 57' μετά από εκτέλεση φάουλ του Τσακίρη πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με σουτ έγραψε το 1-1. Στη συνέχεια οι δύο ομάδες πίεσαν για το δεύτερο γκολ, με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν το 1-2 στο 86' με τον Λημναίο, ο οποίος μετά από σουτ του Δεληγιάννη έκανε το 1-2 και αφού η μπάλα είχε χτυπήσει πρώτα στο δοκάρι. Τρία λεπτά αργότερα ο Σαμιακός είχε και δεύτερο δοκάρι, όμως ο Σωτήρης Ζηρόπουλος που είχε περάσει ως αλλαγή λύτρωσε στο 93' τους γηπεδούχους ισοφαρίζοντας για το τελικό 2-2.

Με ανατροπή ο "Παλλε"

Επέστρεψε στις νίκες ο Παλλεσβιακός 1-2 τον Ταξιάρχη. Ο Ψωμάς άνοιξε το σκορ για τον Ταξιάρχη στο 26' και ο Καπινός στο 38' έφερε το ματς στο 1-1. Στο 57' ο Κουζινόγλου έκανε την ανατροπή 1-2, ενώ στο 77' οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Στρατή Δρακουλη.

Άνετα ξανά ο Αχιλλέας

Νικητής από ημίχρονο ο Αχιλλέας στην Ερεσό με το σκορ να είναι ήδη στο 0-3. Στο 8' ο Μανώλης Μωϋσής έκανε το 0-1, στο 17' ο Μαζάρι το 0-2 και στο 20' ο Μωϋσής ξανά με πλασέ το 0-3. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι είχαν δύο δοκάρια, με τον Απαλίδη στο 73' και τον Ντερβισάϊ στο 75'.

"Αέρας" ο Μακαρέας

Επιστροφή στις νίκες για τον Μακαρέα που πέρασε "αέρας" από την έδρα της Ανάξου η οποία αγωνίστηκε με σύνθεση ανάγκης. Στο 16' ο Γιώργος Χυδεριώτης σημείωσε το 0-1 και στο μισάωρο ο Προκόπης Βασιλέλλης το 0-2. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Άγρας βρήκε ακόμα τρία τέρματα. Στο 61' έγινε το 0-3 με αυτογκόλ του Ιγνάτη Συμενή, στο 80' ο Παντελής Χυδεριώτης σημείωσε το 0-4 και στο 86' τον επίλογο έκλεισε ο Άκης Μαρμαλέκας ο οποίος πέτυχε το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα του Μακαρέα. Οι νικητές είχαν και δοκάρι με τον Παντελή Κουλουδή στο πρώτο ημίχρονο.

Ισοπαλία στην Άντισσα

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι στην Άντισσα ανάμεσα στον Ορφέα και τον Μεσότοπο. Ο Τάσος Σάββας πέτυχε στο 60' το 1-0 και στο 80' οι Μεσοτοπίτες ισοφάρισαν από το σημείο του πέναλτι με τον Ισαλάρι, ενώ οι γηπεδούχοι αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 72' λόγω δεύτερης κίτρινης κάρτας στον Πετράκο.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του Νοτίου ομίλου

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του Βόρειου ομίλου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey