"Ψυχωμένες" νίκες για Ορφέα Άντισσας και ΑΟ Βασιλικών

25/02/2023 - 17:44 Τελευταία τροποποίηση στις 25/02/2023 - 20:11

Αρκετά γκολ σημειώθηκαν στην 16η αγωνιστική της Β ΕΠΣ Λέσβου με τις μεγάλες νίκες του Ορφέα Άντισσας και του ΑΟ Βασιλικών να ξεχωρίζουν. Ο Ορφέας νίκησε 0-3 τον Αχιλλέα, ο Μακαρέας 3-2 τον Μεσότοπο και ο Καραβαγγέλης 7-0 τον Παπανικολή. Στο νότιο όμιλο, ο Κεραυνός έπιασε κορυφή με το τρίπονρο 1-0 απέναντι στον Ταξιάρχη, ενώ σπουδαία νίκη 1-4 πέτυχε και ο ΑΟΒ 1-4 με αντίπαλο τον Αστέρα(Ορφέα).

"Πάρτι" ο Καραβαγγέλης

Ο πρωτοπόρος Καραβαγγέλης συνέτριψε 7-0 τον Παπανικολή σε μια αναμέτρηση που σημαδεύτηκε από τραυματισμούς. Τέσσερα γκολ πέτυχε ο Γιώργος Βελούτσος, από ένα οι Τσιάμης και Γιατζιτζόγλου, ενώ είχε γίνει το 2-0 με το αυτογκόλ του Αράδα, ο οποίος στο 47' τραυματίστηκε, ενώ στο 65' τραυματίστηκε και ο Ανδρέου. Η ομάδα της Ερεσού που ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 παίκτες, είχε και ένα δοκάρι στο 70' με τον Ηλιόπουλο. Από την πλευρά του Καραβαγγέλη αποχώρησε ο Κολέας ο οποίος μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Καλλονής με τον ποδοσφαιριστή ωστόσο να είναι καλά στην υγεία του.

Το τοπικό ντέρμπι στον Μακαρέα

Νικητής στο τοπικό ντέρμπι αναδείχθηκε ο Μακαρέας 3-2 κόντρα στον Μεσότοπο. Η φιλοξενούμενη ομάδα προηγήθηκε στο 8ο λεπτό με τον Βακάλη, όμως ο Γιώργος Κρητικός στο 45' με πέναλτι ισοφάρισε 1-1. Το 2-1 έγινε από τον Παντελή Κουλουδή στο 50', ο Γιακαλής στο 63' έκανε το 3-1 και ο Λευτέρης Βασίλας με κεφαλιά μείωσε στο τελικό 3-2.

Καθαρή νίκη για τον Ορφέα

Καθαρή νίκη 0-3 για τον Ορφέα Άντισσας στο γήπεδο της Πέτρας. Το ημίχρονο έληξε 0-1 με το γκολ του Γρηγόρη Πατσανά στο 27'. Στο 70ο λεπτό ο Γιάννης Βάσσος διπλασίασε για τους φιλοξενούμενους που σημείωσαν και τρίτο τέρμα λίγο αργότερα με τον Τάσο Σάββα. Από τον Αχιλλέα αποχώρησε τραυματίας ο Μαζάρι.

Στην κορυφή ο Κεραυνός

Ο Κεραυνός νίκησε ξανά και σκαρφάλωσε στην κορυφή της βαθμολογίας, μαζί με τον Αστέρα Νίκης που είχε ρεπό. Σε ένα δυνατό παιχνίδι με καλό ρυθμό και εκατέρωθεν ευκαιρίες, ο Βαξεβάνης στο 78' έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, χαρίζοντας τους πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του.

Ψυχωμένος ο ΑΟΒ

Δίκαιη νίκη 1-4 πανηγύρισε ο ψυχωμένος ΑΟ Βασιλικών κόντρα στον Αστέρα(Ορφέα) που αγωνίστηκε με πολλές απουσίες. Στο 15' ο Νικέλλης έκανε το 0-1, ο Σπάχι στο 28' το 0-2 και ο Αντωνέλλης στο 34' το 0-3, ενώ πριν το ημίχρονο μείωσε 1-3 ο Παναγιώτης Δελόλμας. Στο 85' ο Αμπελχανί διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του Νοτίου ομίλου

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του Βόρειου ομίλου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey