Νίκη γοήτρου για τον Μακαρέα Άγρας

02/04/2023 - 19:46 Τελευταία τροποποίηση στις 02/04/2023 - 20:21

Έπεσε η αυλαία του βόρειου ομίλου της Β ΕΠΣ Λέσβου με την διεξαγωγή της 21ης και τελευταίας αγωνιστικής. Στο γήπεδο Στύψης ο Μακαρέας επικράτησε 1-2 κόντρα στον πρωταθλητή Καραβαγγέλη, ενώ Αχιλλέας και Μεσότοπος ήρθαν ισόπαλοι 3-3.

Νίκη χωρίς αντίκρισμα για τον Μακαρέα

Νικητής 1-2 έφυγε ο Μακαρέας από τη Στύψη στο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής, χωρίς αυτό το αποτέλεσμα να έχει ωστόσο κάποιο αντίκρισμα, αφού τα πάντα έχουν κριθεί και μετά τη λήξη του αγώνα ακολούθησε η φιέστα με την απονομή του τίτλου στον πρωταθλητή Καραβαγγέλη που αγωνίστηκε με αρκετά νεαρά παιδιά στην σύνθεση του. Στο 15' ο Γιατζιτζόγλου άνοιξε το σκορ για τον Καραβαγγέλη, όμως στο 40' ο Κρητικός με σουτ ισοφάρισε 1-1 και στα μισά του δευτέρου μέρους η ομάδα της Άγρας έκανε την πλήρη ανατροπή με την κεφαλιά του Γιακαλή μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Ισοπαλία στην Πέτρα

Αχιλλέας και Μεσότοπος ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα με τελικό σκορ 3-3. Στο 11' ο Λαμπαρακόπουλος απέκρουσε το πέναλτι του Σούπουλη κρατώντας το μηδέν για τον Μεσότοπο. Στο 28' ο Ράμα άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, όμως στο 41' ο Βαλαβάνης έκανε το 1-1. Στο 53' με αυτογκόλ του Βατζάκα ο Αχιλλέας πήρε το προβάδισμα 2-1 και στο 65' ο Σαμιώτης έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει εκ νέου σημαδεύοντας το δοκάρι. Ο Σουπουλης στο 68' έκανε το 3-1, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν έμειναν άπραγοι και κατάφεραν να φτάσουν στο τελικό 3-3, με γκολ δύο γκολ του Βασίλα στο 72' και 92' αντίστοιχα.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ την τελική βαθμολογία του Βόρειου ομίλου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey