Πρωταθλητής ο Κεραυνός Αφάλωνα

05/04/2023 - 20:21 Τελευταία τροποποίηση στις 05/04/2023 - 20:50

Πρωταθλητής του νοτίου ομίλου της Β ΕΠΣ Λέσβου αναδείχθηκε και μαθηματικά ο Κεραυνός Αφάλωνα μετά την ήττα του Αστέρα Νίκης 0-1 από τον Παλλεσβιακό. Στην δεύτερη αναμέτρηση ο ΑΟΒ και ο Ταξιάρχης ήρθαν ισόπαλοι 3-3.

Τον "καταδίκασε" ο Παλλεσβιακός

Ο καλύτερος Παλλεσβιακός νίκησε 0-1 τον Αστέρα Νίκης και του στέρησε κάθε ελπίδα για τον τίτλο. Ο Αστέρας έμεινε 3 βαθμούς πίσω από τον Κεραυνό που πήρε τη νίκη ξεκούραστα κόντρα στον Αρίωνα Παλαιοκήπου 0-3 α.α και στέφθηκε επίσημα πρωταθλητής, αφού στα μεταξύ τους παιχνίδια η ομάδα του Αφάλωνα υπερτερεί. Τη νέα χρονιά ο Κεραυνός θα επιστρέψει στην Α ΕΠΣ Λέσβου μετά από ένα χρόνο απουσίας.

Στον σημερινό αγώνα ο Παλλεσβιακός έκανε το 0-1 στο 22' με το μακρινό σουτ του Καπινού. Το σκορ παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, με τον Αστέρα Νίκης να ολοκληρώνει τον αγώνα με 9 παίκτες λόγω των αποβολών στις καθυστερήσεις του Καλαϊτζίδη και του Πλιάκα. Ο "Παλλε" μετά την ισοπαλία κόντρα με τον Κεραυνό, λύγισε και τον Αστέρα Νίκης.

Ισοπαλία στην Αγιάσο

Χορταστικό θέαμα στο γήπεδο της Αγιάσου ανάμεσα στον ΑΟ Βασιλικών και τον Ταξιάρχη Μανταμάδου με τελικό αποτέλεσμα 3-3. Ο Σταμάτης στο 18' έκανε το 0-1, όμως στο επόμενο λεπτό ο Σπάχι ισοφάρισε για τους γηπεδούχους και στο 36' ο Αντωνέλλης ανέτρεψε το σκορ 2-1. Στο 50' ο Σπάχι ξανά σημείωσε το τρίτο τέρμα για την ομάδα του, το οποίο όμως δεν ήταν αρκετό για να χαρίσει τη νίκη στον ΑΟΒ. Στο 57' ο Βερτόμεν μείωσε 3-2 για τους φιλοξενούμενους και στο 86' ο Σταμάτης με πέναλτι διαμόρφωσε το 3-3.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του Νοτίου ομίλου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey