Δημιουργία ανδρικής ομάδας από τη Δόξα Λέσβου

07/08/2023 - 10:12 Τελευταία τροποποίηση στις 07/08/2023 - 10:58

Η Δόξα Λέσβου ανακοίνωσε τη δημιουργία ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου.

Η ακαδημία της Δόξας Λέσβου που δημιουργήθηκε πέρυσι και αποτελεί ουσιαστικά τη συνέχεια της ακαδημίας "Τριφυλλάκια", μετά από μεγάλη προσπάθεια και έναν αγώνα δρόμου της διοίκησης και όλων όσων πλαισιώνουν το σωματείο, θα λάβει μέρος για πρώτη φορά στην ιστορία της σε ανδρικό πρωτάθλημα.

Η ομάδα δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β ΕΠΣ Λέσβου, εντός της πρώτης προθεσμίας που είχε ορίσει η ΕΠΣΛ, με τους ανθρώπους του σωματείου να δηλώνουν πανευτυχείς και γι' αυτή τη εξέλιξη και θέτουν ως στόχο την ανάπτυξη ενός δυναμικού και οργανωμένου συνόλου που θα αποτελείται ως επί το πλείστον από αθλητές που προέρχονται από την ακαδημία. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Δόξα Λέσβου είναι περήφανη που ανακοινώνει τη δημιουργία ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου. Συνεχίζοντας το έργο που ξεκινήσαμε πέρυσι, με όρεξη, συνέπεια, υπομονή και αποφασιστικότητα, συνεχίζουμε δυναμικά δημιουργώντας την ανδρική μας ομάδα με αθλητές ΜΟΝΟ από τις υποδομές του συλλόγου μας και ελάχιστες προσθήκες έμπειρων ποδοσφαιριστών. Λαμβάνουμε μέρος στην Β' Τοπική της ΕΠΣ ΛΕΣΒΟΥ με στόχο ενός δυναμικού, αμιγώς αναπτυξιακού και οργανωμένου συνόλου.

Το Δ.Σ. και όλοι όσοι έχουν πιστέψει και βοηθήσει το σύλλογο είναι έτοιμοι να δώσουν την ευκαιρία στα νέα παιδιά που δουλεύουν και αγωνίζονται με τη φανέλα της Δόξας Λέσβου. Όλοι μαζί θα δώσουμε το παρόν στον αθλητισμό έχοντας κοινό όραμα και αγάπη στο άθλημα. Πηγή ενέργειας, όλοι εσείς που μας πιστεύετε και είσαστε κοντά μας."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey