Ξεκινάει την προετοιμασία του ο Μεσότοπος

23/08/2023 - 16:10 Τελευταία τροποποίηση στις 23/08/2023 - 16:49

Πρώτη ημέρα συνάντησης στο γήπεδο για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά είναι η σημερινή 23/8 για την ομάδα του Μεσοτόπου.

Με τον Γιώργο Σπέρκο στο τιμόνι για δεύτερη συνεχόμενη σαιζόν, ο Μεσότοπος στοχεύει σε μια καλή παρουσία στο πρωτάθλημα της Β ΕΠΣΛ, ενώ δήλωσε συμμετοχή για την εμπειρία περισσότερο και στο κύπελλο Λέσβου.

Το φετινό ρόστερ θα απαρτίζεται ως επί το πλείστον από ποδοσφαιριστές της περιοχής όπως και πέρυσι, όμως στα πλάνα της διοίκησης βρίσκονται και κάποιοι επιπλέον παίκτες που θα αποκτηθούν με σκοπό να ενδυναμωθεί περισσότερο η ομάδα. Η φιλοσοφία των ανθρώπων του σωματείου παραμένει ίδια, δίνοντας βάση στους νεαρούς ποδοσφαιριστές πάνω στους οποίους τα επόμενα χρόνια θα δημιουργηθεί ένα σύνολο που θα απαρτίζεται σε μεγάλο ποσοστό από γηγενείς παίκτες. Με το βλέμμα στο μέλλον, έχει ξεκινήσει επίσης και η λειτουργία της ακαδημίας που φιλοξενεί μικρές ηλικίες αγοριών και κοριτσιών.

Δεν λείπει ωστόσο ο προβληματισμός και από τον Μεσότοπο για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα σωματεία σε οικονομικό επίπεδο αλλά και όλη αυτή τη γραφειοκρατία που απαιτείται για να είναι "νόμιμο" ένα σωματείο. Όπως δηλώνουν χαρακτηριστικά μέλη της ομάδας, "αφιερώνουμε αρκετό χρόνο την ημέρα για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε σε όλα αυτά που ζητάνε πλέον το Μητρώο κλπ. Παλεύουμε καθημερινά για να διατηρηθεί η ομάδα σε ένα καλό επίπεδο και να είμαστε νοικοκυρεμένο σωματείο. Όμως τα προβλήματα στη Λέσβο δεν τελειώνουν εκεί. Πρέπει να βρεθούν λύσεις γενικότερα έτσι ώστε να παραμείνει το Λεσβιακό ποδόσφαιρο ζωντανό τα επόμενα χρόνια.

Αυτό που ζητάμε εμείς επιπλέον είναι πριν την έναρξη των επίσημων αγώνων της νέας χρονιάς να τοποθετηθεί στο γήπεδο του Μεσοτόπου απινιδωτής, όπως σε όλα σχεδόν τα γήπεδα. Πέρυσι δανειζόμασταν το απινιδωτή από το χωριό, όμως φέτος δεν μπορεί να γίνει ξανά το ίδιο. Αν συμβεί κάποιο περιστατικό την ώρα του αγώνα στο χωριό τι θα γίνει. Οι αγώνες πρέπει να γίνονται με ασφάλεια και εξάλλου είναι υποχρεωτικό. Είμαστε από τα τελευταία γήπεδα στη Λέσβο που δεν υπάρχει μόνιμα απινιδωτής."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey