Σε δυνατούς ρυθμούς η προετοιμασία του Παλλεσβιακού

25/08/2023 - 09:49 Τελευταία τροποποίηση στις 25/08/2023 - 10:17

Ο Παλλεσβιακός είναι από τις πρώτες ομάδες που έχουν ξεκινήσει προετοιμασία και συγκεκριμένα από αρχές Αυγούστου.

Η ομάδα του Θοδωρή Παπαδημητρίου ο οποίος θα θητεύσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον πάγκο της, παραμένει πιστή στην ίδια φιλοσοφία, δίνοντας ξανά βάση στους νεαρούς παίκτες. Στο έμψυχο δυναμικό υπάρχουν προσθαφαιρέσεις, όμως πάντα στην ίδια λογική, με στόχο η ομάδα παίζοντας καλό ποδόσφαιρο να τερματίσει σε καλύτερη βαθμολογική θέση και τα επόμενα χρόνια όταν "ωριμάσουν" οι συνθήκες να καταφέρει να πάρει την άνοδο και να εδραιωθεί στη μεγάλη κατηγορία του νησιού.

Πέρα όμως από την ανδρική ομάδα που προετοιμάζεται σε δυνατούς ρυθμούς για το νέο πρωτάθλημα της Β ΕΠΣΛ, στα πλάνα των διοικούντων υπάρχει και η δημιουργία ακαδημίας μελλοντικά, κάτι όπως τονίζουν είναι απαραίτητο για ένα σωματείο που θέλει να έχει συνέχεια.

Στο μεταγραφικό πεδίο, από το φετινό ροστερ έχουν αποχωρήσει οι Τσερδάνης και Χρύσανθος Φώτας που θα αγωνίζονται στον Απόλλωνα Βουναρακίου, ο Μάριος Λαπούσι που συνεχίζει στη Φίλια και ο Μαξ Φετσάνι ο οποίος θα συνεχίσει εκτός νησιού λόγω σπουδών.

Από την άλλη πλευρά, στο ρόστερ του Παλλεσβιακού θα ενταχθούν για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά, ο αμυντικός Δημήτρης Κάσσος από τον Καραβαγγέλη Στύψης, ο μεσοεπιθετικός Παναγιώτης Καρτάλης, οι μεσοαμυντικοί Στρατής Σουρλάγκας και Νίκος Χατζηδημητρίου (Αστέρας Νίκης), ο επιθετικός Νίκος Αποστολίδης, ο Παναγιώτης Κατζανός από τον Αίγειρο Μυστεγνών και ο επιθετικός Φάμπιο Λανγκόζι.

Τέλος, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Ταξιάρχης Λιτσολάρι και Βύρων Ατζέμης αναχωρούν το Σάββατο 26/8 για την πόλη της Θεσσαλονίκης για να λάβουν μέρος στα δοκιμαστικά της Κ19 του Καμπανιακού ενόψει της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Super League 2.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey