Την ερχόμενη εβδομάδα η έναρξη προετοιμασίας του Αετού Λουτρών Β

25/08/2023 - 13:01 Τελευταία τροποποίηση στις 25/08/2023 - 13:59

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται η πρώτη επίσημη προπόνηση για την νεοσύστατη ομάδα του Αετού Λουτρών Β.

Το σκεπτικό της δημιουργίας του Αετού Β είναι να απορροφηθούν όλοι οι νεαροί παίκτες από την Κ16 του Απόλλωνα, αλλά και ποδοσφαιριστές  από άλλες ομάδες που επιθυμούν να συμμετέχουν σε αυτή τη νέα προσπάθεια, όπως οι Τσερδάνης, Φώτας που επέστρεψαν αλλά και ο Ταξιάρχης Αραπαντώνης από τον Κεραυνό, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν περισσότερες συνεργασίες. Το υπάρχον έμψυχο δυναμικό από την ακαδημία απαριθμείται στους 15-16 ποδοσφαιριστές.

Βασικό μέλημα των ανθρώπων του σωματείου και του προπονητή Θεαγένη Διονυσάτου είναι οι νεαροί παίκτες να παραμένουν στον χώρο του ποδοσφαίρου και γενικότερα του αθλητισμού με την προοπτική να εξελίσσονται και μελλοντικά να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα του Αετού. Στην ακαδημία του Απόλλωνα Βουναρακίου όλα τα χρόνια λειτουργίας της γίνεται εξαιρετική δουλειά απ' όλα τα μέλη της ομάδας, κάτι που αποδεικνύεται από την συμμετοχή και τις διακρίσεις του σωματείου στα πρωταθλήματα υποδομών της ΕΠΣΛ αλλά και την ανάδειξη πολλών αθλητών με τελευταίο παράδειγμα του Μανώλη Βόϊκου. Ο Βόϊκος από την συμμετοχή του στους αγώνες με τον νταμπλούχο Αετό, κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα ανθρώπων του χώρου και εκτός Λέσβου, με την πρόσφατη μεταγραφή στην ΑΕΡ Αφάντου με την οποία θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής να αποτελεί σίγουρα μεγάλη επιτυχία για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή αλλά και για την ομάδα που τον ανέδειξε.

Σημειώνεται ότι στις Β ομάδες αγωνίζονται υποχρεωτικά παίκτες έως 21 ετών. Επίσης, πέντε παίκτες (U21) μπορούν να δηλωθούν στην πρώτη ομάδα και το αντίστροφο. Επιπλέον, ο Αετός Β δεν έχει δικαίωμα ανόδου στην Α ΕΠΣ Λέσβου.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey