Δυνατές επιστροφές στον ΑΟ Βασιλικών

30/08/2023 - 10:19 Τελευταία τροποποίηση στις 30/08/2023 - 11:06

Η ομάδα των Βασιλικών την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιήσει την πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν, με ανανεωμένο και ενισχυμένο ροστερ.

Στο μικρό γήπεδο 5x5 στον Πολιχνίτο αφού δεν υπάρχει άλλος διαθέσιμος αθλητικός χώρος στην περιοχή, για άλλη μια χρονιά η ομάδα του Στρατή Αλεξίου θα θέσει τις βάσεις για το πρωτάθλημα της Β ΕΠΣΛ. Ο ΑΟΒ την περσινή περίοδο ήταν αρκετά ανταγωνιστικός, κάτι που έχει θέσει ως στόχο και για το νέο πρωτάθλημα με βλέψεις και για ακόμη υψηλότερα.

Ο αρχικός σχεδιασμός προέβλεπε την επιπλέον ενίσχυση του ρόστερ με ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει ξανά τη φανέλα της ομάδας, πέρα από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό, κάτι που η διοίκηση ξεκίνησε ήδη να υλοποιεί. 

aob-2023.jpg (770×477)

Στα Βασιλικά επιστρέφουν ο Γιάννης και ο Άγγελος Αλεξίου που έχουν τιμήσει τη φανέλα της ομάδας ξανά στο παρελθόν. Ο 24χρονος μεσοαμυτνικός Γιάννης Αλεξίου μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του επιστρέφει στην ομάδα και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά αυτή τη νέα προσπάθεια. Τη φανέλα του ΑΟΒ θα φορέσει όμως ξανά και ο κεντρικός αμυντικός Άγγελος Αλεξίου μετά από παύση ενός έτους λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν αγωνιστεί επίσης σε Διαγόρα, Οδυσσέα Ελύτη, Όλυμπο, ΑΟ Πολιχνίτου και Απόλλωνα Δαφίων.

Στη ομάδα θα ενταχθεί επίσης ο εξτρέμ Δημήτρης Λόκος που πέρυσι αγωνίστηκε στην Α ΕΠΣ Λέσβου με την ομάδα της Φίλιας. Επιπλέον, το νέο ροστερ θα πλαισιώσουν ο μεσοαμυντικός Στρατής Καντάρης που ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία και ο τερματοφύλακας Στρατής Πατσατζής που επανέρχεται στην ενεργό δράση μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό που τον είχε αφήσει εκτός γηπέδων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey