Στον πάγκο του Καραβαγγέλη Στύψης ο Παναγιώτης Δελόλμας

05/10/2023 - 10:31 Τελευταία τροποποίηση στις 05/10/2023 - 11:17

Νέα αρχή για τον Καραβαγγέλη Στύψης ενόψει του πρωταθλήματος της Β ΕΠΣ Λέσβου, με τον Παναγιώτη Δελόλμα να αναλαμβάνει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας του σωματείου.

Ο Καραβαγγέλης αναδείχθηκε την περσινή περίοδο πρωταθλητής στον Βόρειο όμιλο, κερδίζοντας και την άνοδο για πρώτη φορά στην ιστορία του στην μεγάλη κατηγορία της Λέσβου, ωστόσο η διοίκηση επέλεξε λόγω των υψηλών οικονομικών απαιτήσεων η ομάδα να αγωνιστεί ξανά στην Β ΕΠΣΛ.

Ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, η ομάδα της Στύψης ήρθε σε συμφωνία με τον Παναγιώτη Δελόλμα, ο οποίος έχει "οργώσει" τα γήπεδα της Λέσβου ως ποδοσφαιριστής για πολλά χρόνια, όμως πλέον αλλάζει ρόλο και ετοιμάζεται να καθίσει για πρώτη φορά σε πάγκο ομάδας ως πρώτος προπονητής. Μάλιστα, ο Δελόλμας τις επόμενες ημέρες θα μεταβεί στο γειτονικό νησί της Χίου για να παρακολουθήσει τη σχολή προπονητών για την απόκτηση του διπλώματος UEFA C.

Ο Καραβαγγέλης έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού, διατηρώντας το μεγαλύτερο μέρος του περσινού κορμού, με στόχο τη φετινή χρονιά μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα, δίνοντας παράλληλα χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς ποδοσφαιριστές που συμπληρώνουν το ροστερ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey