Σαρωτικές νίκες στην πρεμιέρα για Καραβαγγέλη Στύψης και Οδυσσέα Ελύτη

22/10/2023 - 17:58 Τελευταία τροποποίηση στις 22/10/2023 - 18:38

Με το δεξί ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα της Β ΕΠΣ Λέσβου, ο Καραβαγγέλης Στύψης, ο Ορφέας Άντισσας, ο Οδυσσέας Ελύτης και ο ΑΟ Βασιλικών.

Η αυλαία της Β ΕΠΣΛ άνοιξε το πρωί με την αναμέτρηση του Νοτίου Ομίλου, Αιολικός-Δόξα Λέσβου 1-1. Στην πρώτη τους εμφάνιση στο πρωτάθλημα της Β κατηγορίας, οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες. Ο Αιολικός προηγήθηκε με πέναλτι του Οικονόμου στο 48', όμως στο 69' ο Κουζινόγλου ισοφάρισε με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ. Ο Αιολικός είχε και δοκάρι στο 67' με τον Δήμαρχο.

Για τον ίδιο όμιλο, ο Οδυσσέας Ελύτης πανηγύρισε άνετη νίκη 6-0 απέναντι στον Ταξιάρχη Μανταμάδου. Το ημίχρονο έληξε 3-0, με σκόρερ τους Κουρή στο 16' και 23' αντίστοιχα και Χριστέλλη στο 33'. Στο 48' ο Καλουτζής έκανε το 4-0, στο 52' ο Κουρής πέτυχε χατ-τρικ, ενώ το τελικό 6-0 σημείωσε ξανά ο Χριστέλλης.

Νικητής αναδείχθηκε ο ΑΟΒ με 3-1 με αντίπαλο τον Αετό Λουτρών Β. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 5ο λεπτό με το Νίκο Κάσσο. Η ομάδα των Βασιλικών στη συνέχεια ανέβασε την απόδοση της και έφτασε στην ισοφάριση στο 38' με τον Αντωνέλλη και έκανε την ανατροπή πριν το ημίχρονο με το Νικέλλη, ο οποίος σκόραρε δύο τέρματα στο 43' και 45' αντίστοιχα. Στον δεύτερο μέρος έπεσε ο ρυθμός, με καλύτερη στιγμή το σουτ του Νίκου Κάσσου στο 65', το οποίο κατέληξε στο δοκάρι.

Σαν σε προπόνηση ο Καραβαγγέλης πέρασε από την έδρα του Μεσοτόπου με σκορ 0-8. Στο 4' ο Βασίλογλου πέτυχε το 0-1, στο 26' ο Τσαϊρης το 0-2, στο 34' ο Βασίλογλου πάλι το 0-3 και στο 45' ο Γιώργος Βελούτσος το 0-4 με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος. Μάλιστα στην ίδια φάση αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για τους γηπεδούχους ο Βακάλης. Το 0-5 έγινε στο 48' ξανά από τον Γιώργο Βελούτσο, στο 54' ο Τσαϊρης σημείωσε το 0-6, στο 73' ο Ξυπτεράς το 0-7 και στο 87' ο Δημήτρης Κάσσος το τελικό 0-8.

Νίκη με ανατροπή για τον Ορφέα Άντισσας 2-1 κόντρα στον Αχιλλέα Πέτρας. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 20ο λεπτό με κοντινό πλασέ του Αχουλιά, όμως στο 31' ο Σάββας Θεολόγος με πέναλτι ισοφάρισε για τον Ορφέα. Στο 49' ο Τάσος Σάββας πέτυχε και δεύτερο γκολ για την ομάδα της Άντσσας. Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Αχιλλέα να φτάσει στην ισοφάριση στο 73', με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Πατσανά να αποκρούει το πέναλτι που εκτέλεσε ο Ρενάτο Ράμα. 

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής της Β ΕΠΣ Λέσβου

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του Βορείου Ομίλου

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του Νοτίου Ομίλου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey