Β ΕΠΣΛ: Δυνατές μάχες τη δεύτερη αγωνιστική

26/10/2023 - 19:34 Τελευταία τροποποίηση στις 26/10/2023 - 20:07

Με μεγάλο ενδιαφέρον συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Β κατηγορίας Λέσβου το Σαββατοκύριακο 28-29 Οκτωβρίου, με την διεξαγωγή της 2ης αγωνιστικής.

Το Σάββατο στις 4 το απόγευμα, για τον βόρειο όμιλο ο Μεσότοπος θα παίξει ξανά στην έδρα του με αντίπαλο αυτή τη φορά τον Ορφέα Άντισσας, ενώ ο Αχιλλέας θα φιλοξενήσει τον Παπανικολή Ερεσού. Την Κυριακή το πρωί στις 11, στο γήπεδο της Πέτρας, η Άναξος θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Καλλονής στον πρώτο αγώνα ουσιαστικά για τη νέα χρονιά, αφού οι αναμετρήσεις της πρεμιέρας και των δύο ομάδων αναβλήθηκαν. Επίσης, στη Στύψη ο Καραβαγγέλης θα υποδεχθεί τον Μακαρέα Άγρας στον πρώτο αγώνα επίσης για τους φιλοξενούμενους.

Στο νότιο όμιλο, δυνατή μάχη αναμένεται να γίνει το απόγευμα του Σαββάτου στη Μόρια μεταξύ του Αστέρα Νίκης μετά το ρεπό την πρώτη αγωνιστική και τον ΑΟ Βασιλικών. Την ίδια ώρα, στα Λουτρά ο Αετός Β θα αντιμετωπίσει τον Αιολικό και στο Κάτω Τρίτος ο Αστέρας(Ορφέας) στη δική του πρεμιέρα, θα αγωνιστεί με αντίπαλο τον Ταξιάρχη Μανταμάδου. Τέλος, την Κυριακή στις 11:00 στην Μόρια, η Δόξα Λέσβου θα αναμετρηθεί με τον Οδυσσέα Ελύτη, ενώ ρεπό έχει ο Παλλεσβιακός.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey