«Φουριόζος» ο Αστέρας Νίκης 3-0 τον ΑΟ Βασιλικών, οριστική διακοπή στο Αστέρας(Ορφέας)-Ταξιάρχης

28/10/2023 - 17:46 Τελευταία τροποποίηση στις 28/10/2023 - 19:27

Φωτογραφία από τον αγώνα Αστέρας Νίκης-ΑΟΒ

Συνέχεια στο πρωτάθλημα της Β ΕΠΣ Λέσβου το Σάββατο 28/10 με πέντε αναμετρήσεις, ωστόσο ολοκληρώθηκαν οι τέσσερις, καθώς στην αναμέτρηση Αστέρας(Ορφέας)-Ταξιάρχης υπήρξε οριστική διακοπή.

Δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα για την ομάδα του Αστέρα(Ορφέα), καθώς μετά από έντονες διαμαρτυρίες ποδοσφαιριστών των γηπεδούχων σε διαιτητικές αποφάσεις και υποδείξεις, ακολούθησαν έντονοι διαπληκτισμοί με την διαιτητή και τον έναν βοηθό, που είχαν ως αποτέλεσμα την οριστική διακοπή του αγώνα στο 81ο λεπτό με το σκορ 1-3 υπέρ του Ταξιάρχη. Μάλιστα για την αποχώρηση του διαιτητικού τριου από το γήπεδο, χρειάστηκε η συνδρομή της Ελληνικής αστυνομίας. Από τον Αστέρα(Ορφέα) αποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές Άριελ Γκέκα, Κουτσέλλης και Κανλής. Η τύχη του αγώνα πλέον θα κριθεί από την Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Λέσβου.

Στο αγωνιστικό μέρος, αρκετά ζωηρή στο πρώτο δεκάλεπτο η ομάδα του Μανταμάδου προηγήθηκε 0-2 με σκορερς τους Σταμάτη από το σημείο του πέναλτι και τον Ψωμά με σουτ. Στο 25' ο 15χρονος Μπαντάς στο ντεμπούτο του με τον Αστέρα(Ορφέα) μείωσε 2-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Ο Ψωμάς στο 55' έδωσε αέρα δύο τερμάτων ξανά στην ομάδα του, πετυχαίνοντας το 1-3.

Για το νότιο όμιλο επίσης, ο Αστέρας Νίκη μπήκε "φουριόζος" στο πρωτάθλημα, παίρνοντας καθαρή νίκη 3-0 απέναντι στον ΑΟ Βασιλικών. Το πρώτο ημίχρονο έληξε ισόπαλο 0-0, όμως οι γηπεδούχοι στην επανάληψη βρήκαν τρεις φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Ράσκος στο 67' με σουτ άνοιξε το σκορ, ακολουθήσε ο Σωτήρης Ζηρόπουλος τρία λεπτά αργότερα για το 2-0 και ο Πατσέλλης στο 87' διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Άνετη νίκη για τον Αιολικό, η πρώτη του στο πρωτάθλημα της Β ΕΠΣ Λέσβου 0-5 με αντίπαλο τον Αετό Β. Στο 4ο λεπτό μετά από ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα, ο Γεωργακής έδωσε το προβάδισμα στους "κυανόλευκους" και στο 42' ο Μπαλωμένος από την άσπρη βούλα σημείωσε το 0-2, ενώ στο 35' ο Τελωνιάτης σημάδεψε το δοκάρι. Στο 47' ο Αλμέτα είχε επίσης διπλό δοκάρι για τον Αιολικό και με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα έγινε το 0-3 από το πλασέ του Τελωνιάτη. Στο 75' ο Δήμαρχος με πέναλτι ανέβασε το σκορ στο 0-4 και στο 80' ο Τσακλιάροβ έκανε το 0-5.

Για τον βόρειο όμιλο, το δύο στα δύο έκανε ο Ορφέας Άντισσας, ο οποίος νίκησε 0-1 τον Μεσότοπο, παρά τις σημαντικές απουσίες βασικών παικτών. Το νικητήριο τέρμα σημείωσε μόλις στο 5ο λεπτό ο Κωνσταντίνος Βλάσσης με κεφαλιά. Στο 83' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Βασίλας από την ομάδα του Μεσοτόπου, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν και ένα δοκάρι στο 95' με τον Αμαρίλντο Φέτα. Άξιο αναφοράς η βροντερή παρουσία των φίλων του Ορφέα στο γήπεδο Μεσοτόπου.

Πρώτη νίκη για τον Αχιλλέα Πέτρας 4-1 τον Παπανικολή. Μόλις στο πρώτο λεπτό ο Γιάννης Χατζηδιαμαντής έκανε σεφτέ για την ομάδα του, όμως οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν γρήγορα με τον Ντάνι Λεονάρτο. Στο 65' ο Γιάννης Κεντέρης έκανε την ανατροπή 2-1 για τον Αχιλλέα, στο 75' ο Ρενάτο Ράμα πέτυχε το 3-1 και στο 89' ο Μαζάρι έβαλε το κερασάκι στη τούρτα με το τελικό 4-1.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής της Β ΕΠΣ Λέσβου

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του Βορείου Ομίλου

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του Νοτίου Ομίλου

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey