Πρώτη νίκη για τη Δόξα Λέσβου, ισοπαλία στη Πέτρα

29/10/2023 - 12:47 Τελευταία τροποποίηση στις 29/10/2023 - 15:35

Φωτογραφία από τον αγώνα Άναξος-Καλλονή

Με τρεις πρωινές αναμετρήσεις της Κυριακής 29/10, έπεσε η αυλαία της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β κατηγορίας Λέσβου.

Ο Καραβαγγέλης πανηγύρισε ακόμη εύκολη νίκη, αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Μακαρέα Άγρας 5-1. Στο 4ο λεπτό ο Γιώργος Μαμάκος άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Στύψης, ο Χρήστος Τσαϊρης πέτυχε ακόμη δύο τέρματα στο 14' και 26' αντίστοιχα, ενώ σκόρερ χρίστηκε και ο Γιατζιτζόγλου στο 16'. Με πέναλτι στο 36' ο Παναγιώτης Χυδηριώτης μείωσε 4-1 και με τον ίδιο τρόπο ο Γιώργος Βελούτσος στο 74' διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

Πρώτη ιστορική νίκη στο πρωτάθλημα για τη Δόξα Λέσβου 3-2 κόντρα στον Οδυσσέα Ελύτη. Η ομάδα του Λασκαρίδη προηγήθηκε στο ημίχρονο 1-0. Στο 13' εκτέλεσε φάουλ ο Γεωργίου και στην προσπάθεια τους οι αμυντικοί να απομακρύνουν, η μπάλα κατέληξε στην εστία του Μανούσου. Στο 48' ο Ισαλάρι με μια σέντρα-σουτ από πλάγια και μετά από λάθος του τερματοφύλακα πέτυχε το 2-0 και ο ίδιος παίκτης στο 65' με ωραίο σουτ ανέβασε το σκορ στο 3-0. Στο 87ο λεπτό ο Χιώτης με πέναλτι μείωσε 3-1 και ο Καραδημητράκης στις καθυστερήσεις με σουτ έκανε το 3-2. Η νικήτρια ομάδα είχε και δύο δοκάρια, στο 57'' με τον Γιαλαμαδάκη και στο 90'  με τον Γεωργίου.

Στο 1-1 έμειναν στο γήπεδο Πέτρας η Άναξος με την νεοσύστατη ομάδα της Καλλονής στον πρώτο της αγώνα. Ο Άνταμ Σουλεϊμάνα μόλις στο 3ο λεπτό έδωσε στο προβάδισμα στην ομάδα του, όμως στο 24' ο Μάκης Σαμπάνης με πέναλτι ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους. Στο φινάλε της αναμέτρησης η Καλλονή είχε δοκάρι με τον Χατζηκυριάκο.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής της Β ΕΠΣ Λέσβου

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του Βορείου Ομίλου

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του Νοτίου Ομίλου

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey