Ματσάρα στη Μόρια, νικήτριες στα ντέρμπι Άναξος και Καλλονή

05/11/2023 - 17:55 Τελευταία τροποποίηση στις 05/11/2023 - 18:29

Φωτογραφία από τον αγώνα Καλλονή-Καραβαγγέλης Στύψης

Πέντε αναμετρήσεις διεξήχθησαν την Κυριακή 5 Νοεμβρίου για την 3η αγωνιστική της Β ΕΠΣ Λέσβου. Νικήτριες ομάδες στα ντέρμπι του Βορείου ομίλου η Άναξος και η Καλλονή. Ο αγώνας της χρονιάς στο γήπεδο Μόριας ανάμεσα στον Παλλεσβιακό και τον Αστέρα Νίκης με τελικό σκορ 4-4.

Ματσάρα στο γήπεδο της Μόριας το πρωί της Κυριακής 5 Νοεμβρίου ανάμεσα στον τυπικά γηπεδούχο Παλλεσβιακό και τον Αστέρα Νίκης. Χορταστικό θέαμα με «αγγλικό» σκορ 4-4, ανατροπές και όμορφο ποδόσφαιρο από τις δύο ομάδες που αποζημίωσαν στο μέγιστο τους θεατές της αναμέτρησης.

pallesviakos-asterasnikis-2023-24-4-4.jpg (951×666)

Φωτογραφία από τον αγώνα Παλλεσβιακός-Αστέρας Νίκης

Η ομάδα του Αστέρα προηγήθηκε με δύο τέρματα μέχρι το 22ο λεπτό με τους Στεφανή και Ράσκο, όμως ο «Παλλε» έβγαλε αντίδραση και μέχρι την ανάπαυλα έφερε τον αγώνα στα ίσια με δύο τέρματα του Ατζέμη στο 29’ και 43’ αντίστοιχα.

Με το σφύριγμα της επανάληψης ο Σωτήρης Ζηρόπουλος έβαλε ξανά σε θέση οδηγού τον Αστέρα. Ο Παλλεσβιακός στο 69’ ισοφάρισε πάλι με τον Καπινό και κατάφερε να κάνει ολική ανατροπή τέσσερα λεπτά αργότερα με τον Κουτσκουδή. Στο 77’ Ζηρόπουλος ξανά ισοφάρισε για το τελικό 4-4.

Στο γήπεδο της Πέτρας η Άναξος πήρε τους τρεις βαθμούς στο τοπικό ντέρμπι με τον Αχιλλέα στο τελευταίο δεκάλεπτο με σκορερ τον Κασόγκο. Παιχνίδι κέντρου με εκατέρωθεν φάσεις και τους δύο τερματοφύλακες να κλέβουν την παράσταση με τις εκπληκτικές αποκρούσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Η Δόξα Λέσβου έφυγε νικήτρια 0-3 από το γήπεδο Κάτω Τρίτους απέναντι στον Αστέρα(Ορφέα). Οι γηπεδούχοι άντεξαν μόνο στο πρώτο ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη στην επανάληψη με δύο τέρματα του Ισαλάρι στο 50’ και 59’ αντίστοιχα και ένα του Σπαχίου στο 65’.

Η Καλλονή πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στον Καραβαγγέλη 2-1. Πρώτη απώλεια για την ομάδα της Στύψης, σε έναν αγώνα για δυνατά νεύρα, με δυνατές μάχες και διαμαρτυρίες εκατέρωθεν για περιπτώσεις πέναλτι. Ο Μάκης Σαμπάνης με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών άνοιξε τον δρόμο της νίκης για την ομάδα του, όμως ο Ξυπτεράς με κεφαλιά στο 30' ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους. Στο 57' ο συνήθης ύποπτος Μάκης Σαμπάνης με δεύτερο προσωπικό τέρμα έκανε το 2-1 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Ο Καραβαγέλλης που είχε και δύο αναγκαστικές αλλαγές με τους Τσαϊρη και Κάσσο πάλεψε για τον βαθμό ισοπαλίας χωρίς ωστόσο επιτυχή κατάληξη.

Έλαμψε το άστρο του Δημήτρη Κούτσα, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ στην πρώτη νίκη του Μεσοτόπου με εμφατικό σκορ 1-5 απέναντι στον Μακαρέα. Η ομάδα της Άγρας προηγήθηκε στο 21' με τον Γιώργο Χυδηριώτη, όμως δέκα λεπτά αργότερα ο Κούτσας ισοφάρισε 1-1 και στο 43' έκανε την πλήρη ανατροπή 1-2. Το 1-3 έγινε από τον Μιχάλη Βακάλη, στο 85' ο Γρηγόρης Ζαμπάρας σημείωσε το 1-4 και ο Κούτσας ξανά στο 87' το 1-5.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής της Β ΕΠΣ Λέσβου

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του Βορείου Ομίλου

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του Νοτίου Ομίλου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey