Νίκη με ανατροπή για τον Οδυσσέα Ελύτη 1-3 τον Αιολικό

11/11/2023 - 16:46 Τελευταία τροποποίηση στις 11/11/2023 - 17:32

Φωτογραφία από τον αγώνα Αιολικός Β-Οδυσσέας Ελύτης

Πέντε αναμετρήσεις διεξήχθησαν το Σάββατο 11 Νοεμβρίου για το πρωτάθλημα της Β ΕΠΣ Λέσβου, με τον δυνατό αέρα στα περισσότερα γήπεδα να δυσκολεύει ξανά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Στο γήπεδο Αγ. Μαρίνας ο Οδυσσέας Ελύτης αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από τα...αποδυτήρια, κατάφερε να κάνει την ανατροπή 1-3 απέναντι στον Αιολικό Β. Ο Λάμπρος Μπαλωμένος μόλις στο 1ο λεπτό έδωσε το προβάδισμα στους "κυανόλευκους" με σουτ, όμως στο 34' ο Θοδωρής Χιώτης απάντησε με τον ίδιο τρόπο. Στο 56' ο Χιώτης ξανά μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Καλουτζής και στο 88' ο Καραδημητράκης σφράγισε τη νίκη για την ομάδα του, διαμορφώνοντας το τελικό 1-3. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για την ομάδα του Αιολικού.

Ο νεαρός Νίκο Κάσσος έβαλε τη σφραγίδα του στη πρώτη ιστορική νίκη του Αετού Λουτρών Β απέναντι στον Αστέρα(Ορφέα) 4-1, σημειώνοντας στο πρώτο ημίχρονο χατ-τρικ. Ο Αστέρας μείωσε 3-1 στο 56' με τον Γκέκα και στο 93' ο Ανδρίκου με αυτογκόλ έκανε το 4-1. Ο Αετός Β είχε κα δύο δοκάρια με τον Σταυρέλλη.

Στη Μόρια ο Παλλεσβιακός προηγήθηκε  στο 15' με το διαγώνιο σουτ του Απόστολου Τσεσμετζή. Στο 53' ο Πορτογλής με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ σχεδόν από τη σέντρα έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Στο 78' ο Λιτσολάρι έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους, ενώ δοκάρι είχε και ο "Παλλε" με τον Κουτσκουδή στο 83'. Χαμένα τετ α τετ και για τις δύο ομάδες.

Όμορφο παιχνίδι και στην Ερεσό με την Άναξο να φεύγει νικήτρια 1-2. Οι φιλοξενούμενοι ευτύχισαν να προηγηθούν στο 3ο λεπτό με την κεφαλιά του Άνταμ Σουλεϊμάνα και διπλασίασαν τα τέρματα τους τους δέκα λεπτά αργότερα με τον Κασόγκο. Ο Παπανικολής σταδιακά ανέβασε την απόδοση του και κατάφερε στο 20’  να μειώσει 1-2 με τον Ντεμάϊ, σκορ που παρέμεινε έως το τέλος. Στο 82' αποβλήθηκε ο Πολύμος από την ομάδα της Ανάξου.

Στο γήπεδο Παρακοίλων το ημίχρονο έληξε 0-1 με σκόρερ τον Κούλλα Διονύση στο 21’. Στο 63' ο Χρήστος Τόρρα έκανε το 0-2, ενώ στο 82' ο Παντελής Χυδηριώτης μείωσε με πέναλτι στο τελικό 1-2. Αυτή ήταν η τρίτη νίκη για την ομάδα της Άντισσας.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής της Β ΕΠΣ Λέσβου

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του Βορείου Ομίλου

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του Νοτίου Ομίλου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey