Β ΕΠΣΛ: Σκληρές μάχες στον νότιο όμιλο

17/11/2023 - 00:36 Τελευταία τροποποίηση στις 17/11/2023 - 01:01

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Β ΕΠΣ Λέσβου την Κυριακή 19 Νοεμβρίου, με την διεξαγωγή της πέμπτης αγωνιστικής ημέρας.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνουν οι αγώνες του νοτίου ομίλου στα γήπεδα Μόριας και Αγιάσου. Για τον νότιο όμιλο στις 11 το πρωί ο Αστέρας(Ορφέας) θα παίξει στο Κάτω Τρίτος με τον Αιολικό. Στις 3 το μεσημέρι σε μια σκληρή μάχη στη Μόρια, η Δόξα Λέσβου θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Αστέρα Νίκης. Την ίδια ώρα στο γήπεδο Αγιάσου ο ΑΟ Βασιλικών θα αντιμετωπίσει τον Οδυσσέα Ελύτη σε μια ακόμη δυνατή μονομαχία, όπως και στον Μανταμάδο ανάμεσα στον Ταξιάρχη και τον Παλλεσβιακό. Ρεπό έχει ο Αετός Λουτρών Β.

Στον βόρειο όμιλο, στις 11:00 η Καλλονή θα φιλοξενήσει τον Μακαρέα Άγρας και την ίδια ώρα ο Αχιλλέας θα παίξει στην Πέτρα με τον Μεσότοπο. Στις 3 το μεσημέρι, ο Καραβαγγέλης θα αντιμετωπίσει στην έδρα του τον Παπανικολή Ερεσού, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η αναμέτρηση στην Άντισσα μεταξύ του δεύτερου Ορφέα που μετράει έως τώρα μόνο νίκες και της πρωτοπόρου ομάδας της Ανάξου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey