Σπουδαίες νίκες για Παπανικολή, Αστέρα Νίκης και Παλλεσβιακό

19/11/2023 - 18:35 Τελευταία τροποποίηση στις 22/11/2023 - 19:05

Φωτογραφία από τον αγώνα Αστέρας(Ορφέας-Αιολικός Β

Πλούσια σε θέαμα ήταν η 5η αγωνιστική της Β ΕΠΣ Λέσβου, η οποία επεφύλασσε εκπλήξεις, ανατροπές και 38 τέρματα συνολικά.

Ο Παπανικολής έβγαλε αντίδραση, κατακτώντας την πρώτη νίκη 1-2 μέσα στην έδρα του Καραβαγγέλη Στύψης. Η ομάδα της Ερεσού η οποία αγωνίστηκε με όλα τα δυνατά χαρτιά στην 11αδα, ήταν καλά διαβασμένη και κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς με δύο γκολ του Γιάννη Χατζηδιαμαντή στο 19ο λεπτό και στο 92'. Ο Καραβαγγέλης ο οποίος δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης ισοφάρισε με τον Χρήστο Τσαϊρη στο 21', όμως δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από τον αγώνα. Φοβερό το πρώτο γκολ του Χατζηδιαμαντή με σουτ από τα 30 μέτρα. Για τον Παπανικολή είχε δοκάρι ο Μπάρκας.

Η Άναξος προελαύνει και παραμένει σταθερά στην πρώτη θέση μετά και την νίκη της 1-3 απέναντι στον Ορφέα Άντισσας. Σε ένα δυνατό παιχνίδι και τους φιλοξενούμενους να παρατάσσονται καλά μέσα στις τέσσερις γραμμές, πήραν το προβάδισμα με τον Κασόγκο στο 12'. Η Άναξος συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα και λίγο πριν το ημίχρονο ο Άνταμ Σουλεϊμάνα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο δεύτερο μέρος ο Ορφέας ισορρόπησε και με τον Χασάπη κατάφερε να μειώσει στο 70' και να κάνει ντέρμπι στη συνέχεια τον αγώνα, ωστόσο λίγο πριν το φινάλε ο Τράχειλος που είχε περάσει ως αλλαγή κλείδωσε τους τρεις πόντους για την Άναξο. Αυτή ήταν η πρώτη απώλεια για τον Ορφέα Άντισσας. Δοκάρι από τον Ορφέα είχε ο Χασάπης και από την Άναξο ο Ευαγγέλου.

Χωρίς να εντυπωσιάσει η επίσης πρωτοπόρος Καλλονή έκαμψε την αντίσταση του μαχητικού Μακαρέα στο δεύτερο ημίχρονο με σκορ 3-0. Ο Νίκος Καραγιάννης σημείωσε το πρώτο και το τρίτο γκολ στο 44' και 89' αντίστοιχα. Το δεύτερο γκολ πέτυχε ο Πλουμής στο 83'.

Ισοπαλία στην Πέτρα 1-1 μεταξύ Αχιλλέα και ΑΟΜ. Η ομάδα του Μεσοτόπου πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Μπάνα στο 53'. Ο Αχιλλέας στη συνέχεια έψαξε την ισοφάριση, με τον Άλεξ Ράμα στο 92' να στερεί μια μεγάλη νίκη από τους φιλοξενούμενους, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Ο Αιολικός Β συνέτριψε 1-9 τον Αστέρα(Ορφέα). Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο δεκάλεπτο με τον Γκέκα, όμως ο Αιολικός έκλεισε το ημίχρονο στο 1-5 με γκολ που σημείωσαν οι Τελωνιάτης 23', Αλμέτα 26' και 40', Μπαλωμένος 36' και Δήμαρχος 42'. Στην επανάληψη βρήκαν δίχτυα και οι Fatty 47', Τελωνιάτης ξανά 53' και 63' και ο Απαλίδης στο 80'.

Ο Οδυσσέας Ελύτης επικράτησε 1-3 του ΑΟΒ και παρέμεινε στην κορυφή του νοτίου ομίλου. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 1-0 στο πρώτο μέρος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αντωνέλλη από το 15'. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ελύτης ανέβασε τις γραμμές του και κατάφερε αρχικά να φέρει το ματς στα ίσια με τον Καλουτζή στο 52' και να φτάσει στην ολική ανατροπή στο 60' με τον Κουρή. Στο 68' ο Χιώτης κλείδωσε τη νίκη για τους φιλοξενούμενους πετυχαίνοντας το 1-3. 

Ο Αστέρας Νίκης υπέταξε τη Δόξα Λέσβου με το εμφατικό 1-5. Το ημίχρονο έληξε 0-2 με γκολ που σημείωσε ο Ράσκος στο 19' και 29' αντίστοιχα. Ο Γιώργος Βουργουτζής μέσα σε τρία λεπτά (52',55') ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4. Ο Γιαννής μείωσε 1-4 στο 61' και ο Στεφανής στο 70' έβαλε το κερασάκι στην τούρτα με το τελικό 1-5. Η Δόξα είχε δοκάρι στο 80' με τον Κανόγλου.

Ματσάρα στο γήπεδο Μανταμάδου ανάμεσα στον Ταξιάρχη και τον Παλλεσβιακό, με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν νικητές 3-4. Ο Ψωμάς μόλις στο 2' με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, όμως ο Λανγκόζι είχε έτοιμη την απάντηση στο επόμενο λεπτό. Ο Ψωμάς πάλι στο 12' έκανε το 2-1 και ο Λανγκόζι ξανά στο 20' το 2-2.Τρία λεπτά αργότερα ο Κουτσκουδής πέτυχε το 2-3 και ο Λανγκόζι στο 25' με το τρίτο προσωπικό του τέρμα μέσα σε ένα ημίχρονο το 2-4. Στο 92' ο Σταμάτης σκόραρε για το τελικό 3-4. O "Παλλε" αγωνιζόταν από το 59' με δέκα παίκτες λόγω δεύτερης κίτρινης στον Φραγκιά.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής της Β ΕΠΣ Λέσβου

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του Βορείου Ομίλου

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του Νοτίου Ομίλου

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey