Απέδρασε από την Άντισσα ο Παπανικολής 1-2, αποχώρησε από το γήπεδο ο Καραβαγγέλης

22/11/2023 - 17:10 Τελευταία τροποποίηση στις 22/11/2023 - 20:35

Φωτογραφία από τον αγώνα ΑΟΒ-Αιολικός

Υπό δυνατή βροχή διεξήχθησαν την Τετάρτη 22/11 το μεσημέρι οι τρεις εξ' αναβολής αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα της Β κατηγορίας από τις οποίες ολοκληρώθηκαν μόνο οι δύο.

Για την 3η αγωνιστική του Βορείου ομίλου, ο Παπανικολής κατέκτησε την δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα 1-2 στην έδρα του Ορφέα Άντισσας, σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα με δυνατά μαρκαρίσματα. Η ομάδα της Ερεσού προηγήθηκε στο 14' με τον Μπάρκα μετά από εκτέλεση φάουλ του Χατζηδιαμαντή. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν δύο λεπτά αργότερα με τον Αρσέν Μουτσολλάρι. Λίγο πριν το τέλος του αγώνα ο Γιάννης Χατζηδιαμαντής χτύπησε ξανά χαρίζοντας τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του. Ο Παπανικολής ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω δεύτερης κίτρινης κάρτας στον Μπάρκα. Έντονα παράπονα για την διαιτησία από την πλευρά των φιλοξενούμενων.

Για την  4η αγωνιστική επίσης του Βορείου ομίλου στο γήπεδο της Πέτρας ο αγώνας δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, καθώς ο Καραβαγγέλης αποχώρησε από το γήπεδο στο 85ο λεπτό και τον Αχιλλέα να προηγείται 5-3. Για τον Καραβαγγέλη αποβλήθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο οι Βασίλογλου και Άρης Βελούτσος, με τους ανθρώπους της ομάδας να αντιδρούν στην δεύτερη αποβολή. Ο Καραβαγγέλης στη συνέχεια αποχώρησε από το γήπεδο με την Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Λέσβου να έχει πλέον τον λόγο.

Στο αγωνιστικό μέρος, στο 20ο λεπτό ο Χρήστος Τσαϊρης με ψιλοκρεμαστό σουτ άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Στύψης, όμως άμεση ήταν η απάντηση των γηπεδούχων. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Άλεξ Ράμα, ο Ντάνι με κεφαλιά ισοφάρισε για τον Αχιλλέα. Στο 39’ο Καραβαγγέλης πήρε εκ νέου κεφάλι στο σκορ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γιώργου Βελούτσου αλλά ο Μαζάρι με τον ίδιο τρόπο ισορρόπησε ξανά λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Στο 47' ο Ντάνι με σουτ σχεδόν από τη σέντρα έκανε το 3-2 και ο ίδιος παίκτης στο 60' το 4-2. Με αυτογκόλ του Άλεξ Ράμα ο Καραβαγγέλης μείωσε 4-3, όμως ο Ρενάτο Ράμα με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ στο 83' διαμόρφωσε το 5-3.

Για την 3η αγωνιστική του νοτίου ομίλου ο Αιολικός επικράτησε 0-2 κόντρα στον ΑΟΒ. Το πρώτο ημίχρονο στο γήπεδο Αγιάσου στιγματίστηκε από τον τραυματισμό του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων Μάρκου Βατού, ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Λεντέρη. Στο 58' ο Τελωνιάτης σημείωσε το 0-1 και στο 89' ο Δήμαρχος το τελικό 0-2. Ο Αιολικός είχε και δύο δοκάρια με τους Τελωνιάτη και Αλμέτα αντίστοιχα. Ο ΑΟΒ ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Άγγελου Αλεξίου.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα 

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του Βορείου Ομίλου

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του Νοτίου Ομίλου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey