Μεγάλο διπλό 0-2 ο Μεσότοπος στην Ερεσό, πρώτος βαθμός για τον Μακαρέα

25/11/2023 - 16:54 Τελευταία τροποποίηση στις 25/11/2023 - 17:59

Φωτογραφία από τον αγώνα Αστέρας Νίκης-Αετός Λουτρών Β

Πέντε αναμετρήσεις διεξήχθησαν το Σάββατο 25 Νοεμβρίου για το πρωτάθλημα της Β ΕΠΣ Λέσβου.

Στη Μόρια ο Αετός Λουτρών Β προηγήθηκε στο 14' με το μόνιμο σκορερ Νίκο Κάσσο, ωστόσο ο Αστέρας μέχρι την ανάπαυλα αντέστρεψε το εις βάρος του σκορ. Ο Γιώργος Βουργουτζής στο 30ο λεπτό ισοφάρισε 1-1 και ο Ράσκος με πέναλτι στο 30' μετά από χέρι του Φώτα εντός περιοχής έκανε την ανατροπή 2-1. Ο ίδιος παίκτης στο 36' πέτυχε το 3-1 και στο 49' ο Πιτατζης σκόραρε το τέταρτο τέρμα για τους γηπεδούχους. Ο Αστέρας είχε δοκάρι με τον Ράσκο. Ο Αετός Β παρουσιάστηκε στο γήπεδο με 11 παίκτες και ολοκλήρωσε τον αγώνα με τους 9, καθώς αποχώρησαν τραυματίες οι Αραπαντώνης και Τσερδάνης.

Στον Μανταμάδο ο Ταξιάρχης με γκολ του Ψωμά από το 3ο λεπτό πανηγύρισε τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στο ΑΟ Βασιλικών.

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη σημείωσε ο Μεσότοπος 0-2 κόντρα στον ανεβασμένο Παπανικολή. Με δύο τέρματα του Ρομέο Μπάνα στο 52' και 82' αντίστοιχα, φιλοξενούμενοι έφυγαν με τους τρεις βαθμούς από την Ερεσό. Στο 91' ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων Χατζηδιαμαντής σημάδεψε το δοκάρι. Ήττα πισωγύρισμα για τους γηπεδούχους.

Η Καλλονή πήρε άλλη μια νίκη 4-0 με αντίπαλο τον Ορφέα Άντισσας. Οι φιλοξενούμενοι με το σκορ στο 0-0 δημιούργησαν επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη περιοχή και θα μπορούσαν να έχουν ανοίξει το σκορ, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Η Καλλονή μέχρι τη λήξη του ημίχρονου πέτυχε τέσσερα τέρματα. Ο Μάκης Σαμπάνης έκανε το 1-0 στο 25' και ο Παπασταύρου το 2-0 δύο λεπτά αργότερα, μετά από ασίστ του Καραγιάννη. Στο 24' ο Πλουμής με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ ανέβασε το σκορ στο 3-0 και ο Σαμπάνης πάλι στο 40' με σουτ εντός περιοχής διαμόρφωσε το 4-0. Στην επανάληψη δεν υπήρξε κάτι αξιόλογο, με τους γηπεδούχους να διατηρούν εύκολα το υπέρ τους αποτέλεσμα.

Στο γήπεδο Παρακοίλων ο Μακαρέας κατέκτησε τον πρώτο βαθμό στο πρωτάθλημα μετά το 2-2 με τον Αχιλλέα Πέτρας. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Καμάτσο και στο 31' ο Αχιλλέας ισοφάρισε με τον Ρενάτο Ράμα. Στο 48' ο Βερλάκου Φλωριάν έκανε την ανατροπή 1-2 για τον Αχιλλέα, ωστόσο ο Γιώργος Χυδηριώτης απάντησε στο 80', χαρίζοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στον Μακαρέα. Στο 85' οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Βερλάκου, ενώ ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Δουβαλέτα.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής της Β ΕΠΣ Λέσβου

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του Βορείου Ομίλου

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του Νοτίου Ομίλου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey