Ντέρμπι κορυφής στα Λουτρά Οδυσσέας Ελύτης-Αστέρας Νίκης

07/12/2023 - 19:10 Τελευταία τροποποίηση στις 08/12/2023 - 15:49

Με ντέρμπι κορυφής στον νότιο όμιλο συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Β ΕΠΣ Λέσβου το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Για την 8η αγωνιστική του νοτίου ομίλου, το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στις 3 το μεσημέρι στο γήπεδο Λουτρών, ο Οδυσσέας Ελύτης θα αντιμετωπίσει τον δεύτερο στη βαθμολογία Αστέρα Νίκης. Η ομάδα του Ελύτη προπορεύεται με μόλις έναν πόντο και θέλει να υποχρεώσει στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα τον αντίπαλο του, αυξάνοντας ταυτόχρονα και την βαθμολογική του διαφορά. Στον αντίποδα, ο Αστέρας εάν καταφέρει να φύγει με τους τρεις βαθμούς θα πατήσει εκείνος κορυφή και θα δημιουργήσει νέα δεδομένα.

Επίσης, την ίδια ώρα στον Μανταμάδο ο Ταξιάρχης θα φιλοξενήσει τον Αετό Λουτρών Β και στην Αγιάσο ο ΑΟ Βασιλικών τη Δόξα Λέσβου. Ο αγώνας στο γήπεδο Μόριας μεταξύ Παλλεσβιακού και Αιολικού μετατέθηκε για τις 20 Δεκεμβρίου. Ρεπό έχει ο Αστέρας(Ορφέας).

Στην πρεμιέρα του βορείου ομίλου, το Σάββατο στις 15:00 ο Καραβαγγέλης θα αγωνιστεί στη Στύψη με τον Μεσότοπο που παρουσιάζει ανοδική πορεία. Ενδιαφέρον αγώνας θα πραγματοποιηθεί στη Σκάλα Καλλονής ανάμεσα στην πρωτοπόρο ομάδα του ομίλου και τον Παπανικολή. Ακόμη, η Άναξος θα φιλοξενήσει στην Πέτρα τον Μακαρέα Άγρας, ενώ την Κυριακή στις 11:00 ο Αχιλλέας θα παίξει στο γήπεδο του με την Ορφέα Άντισσας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey