Αναλλοίωτη η κορυφή στον νότιο όμιλο

03/02/2024 - 17:00 Τελευταία τροποποίηση στις 03/02/2024 - 17:13

Αναλλοίωτη παρέμεινε η κορυφή στον νότιο της Β ΕΠΣ Λέσβου μετά τις άνετες νίκες του Οδυσσέα Ελύτη και του Αιολικού.

Ο Αιολικός δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στον Αστέρα(Ορφέα), τελειώνοντας την υπόθεση νίκης από το πρώτο μέρος, αφού προηγήθηκε 3-0 με σκορερς τους Αλμέτα, Κορκίδη και Λένα. Στο 75’ ο Αλμέτα με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ από το ημικύκλιο έγραψε το 4-0 και ο Λένα ξανά στο 85’ με σουτ το τελικό 5-0. Στο 88’ ο Αιολικός είχε χαμένο πέναλτι με τον Νικολακόπουλο.

Εύκολα πήρε τους τρεις βαθμούς και ο πρωτοπόρος Οδυσσέας Ελύτης απέναντι στον ΑΟ Βασιλικών. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 3-0 με δύο γκολ του Χιώτη και ένα του Νομίδη. Ο Χιώτης έκανε χατ-τρικ στο 50’, δέκα λεπτά αργότερα ο Καλουτζής σημείωσε το 5-0 και ο Νομίδης λίγο αργότερα με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έκλεισε το σκορ στο 6-0.

Στη Μόρια ο Παλλεσβιακός νίκησε 2-1 τον Ταξιάρχη Μανταμάδου. Στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για το γκολ, ωστόσο οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα με το σκορ στο 0-0. Στην επανάληψη, ο Λιτσολάρι με δύο τέρματα μέσα σε δύο λεπτά 67’ και 69’ αντίστοιχα, έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Χατζηδημητρίου στο 89ο λεπτό.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής του νοτίου της Β ΕΠΣ Λέσβου

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του Νοτίου Ομίλου

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey