«Πέταξε» για την Α ΕΠΣ Λέσβου η Καλλονή

16/03/2024 - 17:36 Τελευταία τροποποίηση στις 16/03/2024 - 18:31

Φωτογραφία από τον αγώνα της Καλλονή-Καραβαγγέλης

Η Καλλονή μετά από έναν φοβερό αγώνα επικράτησε 4-3 απέναντι στον Καραβαγγέλη Στύψης και κλείδωσε την πρώτη θέση στον βόρειο όμιλο και τον μεγάλο στόχο της ανόδου στη Α ΕΠΣ Λέσβου.

Τρομερό παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο Σκάλα Καλλονής, με έντονες συγκινήσεις, σκληρές μονομαχίες και στο τέλος νικήτρια τη γηπεδούχο ομάδα που πλέον βρίσκεται στη μεγάλη κατηγορία μετά και τη «λευκή» ισοπαλία της Ανάξου στην έδρα του Μεσοτόπου, καθώς απέχει πια 14 βαθμούς από τη δεύτερη θέση και με υπόλοιπες τέσσερις αναμετρήσεις μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος (δεν υπολογίζεται ο αγώνας με τον Μακαρέα).

Στο ντέρμπι του βορείου ομίλου, ο Καραβαγγέλης μόλις στο 2ο λεπτό πήρε κεφάλι στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιώργου Βελούτσου, όμως ο Μάκης Σαμπάνης με κεφαλιά στο 25’ ισορρόπησε για τους γηπεδούχους.  Στο 48’ ο Παπασταύρου έκανε την ανατροπή για την Καλλονή 2-1, όμως στο 57’ ο Γιώργος Μαμάκος ξανά ισοφάρισε 2-2. Ο Πλουμής στο 63’ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους Καλλονιάτες, ωστόσο λίγο αργότερα από τα 11 βήματα ο Μαμάκος με το τρίτο προσωπικό του τέρμα έκανε το 3-3. Αν και έμεινε με 10 παίκτες η Καλλονή από το 72' λόγω της αποβολής του Κανέλλου, κατάφερε να πετύχει και τέταρτο γκολ με τον Σαμπάνη και να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς της νίκης Που την οδήγησαν στην επίτευξη του μεγάλου στόχου της.

Στο γήπεδο της Πέτρας ο Αχιλλέας επιβλήθηκε 3-2 κόντρα στον Ορφέα Άντισσας. Όλο το παιχνίδι έγινε στο δεύτερο μέρος, με τον Ρενάτο Ράμα να σημειώνει το 1-0 στο 48'. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ο Κουτσιανίτης με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους, όμως ο Μπούρας τρία λεπτά αργότερα έβαλε σε θέση οδηγού πάλι τον Αχιλλέα. Στο 80ο λεπτό με γκολ του Ντάνι οι γηπεδούχοι κλείδωσαν τη νίκη. Στις καθυστερήσεις ο Γιώργος Καλογερέλλης μείωσε στο τελικό 3-2.

Στο Μεσότοπο, η τοπική ομάδα έμεινε στο 0-0 με την Άναξο σε έναν αγώνα χωρίς πολλές φάσεις εκατέρωθεν. Καλύτερη στιγμή της αναμέτρησης, το δοκάρι του Πολυχρόνη από την ομάδα της Ανάξου.

Στο γήπεδο Λουτρών ο Οδυσσέας Ελύτης πήρε ακόμη μια νίκη απέναντι στον ουραγό Αστέρα(Ορφέα). Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 4ο λεπτό με τον Νομίδη, όμως ο Γιώργος Κόμβος στο 16’ ισοφάρισε για τον Αστέρα. Πέντε λεπτά αργότερα η ομάδα του Ελύτη πήρε ξανά το προβάδισμα με σκορερ Ταξιάρχη Πλούκο που έκανε και το 3-1 στο 44’. Ο Νομίδης πάλι στο δεύτερο ημίχρονο σημείωσε δύο τέρματα (50', 75'), ενώ ένα γκολ πέτυχε στο 70' και ο Καλουτζής.

Στο πιο αμφίρροπο παιχνίδι του νοτίου ομίλου, η Δόξα Λέσβου πανηγύρισε τη νίκη στην έδρα του Ταξιάρχη 0-1 με γκολ του Γιαννή από το 31ο λεπτό.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της Β ΕΠΣ Λέσβου

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του Βορείου Ομίλου

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του Νοτίου Ομίλου

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey