Αποτελέσματα 5ης ιστιοδρομίας

27/08/2015 - 22:11

Στους Λειψούς κατέπλευσαν τα σκάφη που έλαβαν μέρος στη φετινή Aegean Regatta, ολοκληρώνοντας έτσι το αγωνιστικό σκέλος της σπουδαίας αυτής διοργάνωσης στην ανοικτή θάλασσα, που είχε για ακόμα μία χρονιά και διεθνή χαρακτήρα.

Στην τελευταία ιστιοδρομία από το Πυθαγόρειο στους Λειψούς οι τρεις πρώτοι ανά κατηγορία ήταν στα IRC τα Βaximous (Θανάσης Μπαξεβάνης), URSUS MINOR (Στέλιος Νούτσος), JINETERA (Θάνος Ανδρόνικος), στα ORC Internatiional τα ANATELOUSSA AFRODITI (Γιώργος Αυγερινός), BLUE LINE-FREE MOTION (Γιώργος Δρακόπουλος), GRANMA X (Χριστόφορος Πριτσούλης) και στα ΟRC Club τα EL VIENTO (Ηλίας Κοβατζής), KOURSAROS (Γιάννης Λαμπριανίδης), DRAGON (Γιάννης Μυτακίδης). Xαρούμενοι αλλά και συγκινημένοι, όλοι οι ιστιοπλόοι στο τέλος της εκδήλωσης στους Λειψούς, ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου και την Aegean Regatta 2016.

Aπό πλευράς Λέσβου, το CALECIXO (ΙΟΜ) του Χαράλαμπου Ανιτσάκη τερμάτισε στη 11η θέση των ORC International, ενώ στα ORC Club το SUN FIZZ (ΛΟΙΑΘ) του Ιγνάτιου Πάλλη στην 12η θέση, το PHEVOS (ΛΟΙΑΘ) του Κωνσταντίνου Φερβελή τερμάτισε στη 19η θέση, το IMERTI (ΙΟΜ) των Βαγιάννη και Αθηνιώτη στην 34η θέση, το ATHINA (ΛΟΙΑΘ) του Βασίλειου Τσιμόπουλου στην 38η θέση και το SWAN (ΛΟΙΑΘ) του Άλκη Γιαννόπουλου στην 39η θέση.

Συνδιοργανωτές της Aegean Regatta είναι οι όμιλοι: Α.Σ.Ι.Α.Θ. Ρόδου, A.O. Aιγαίου, N.O. Xίου, N.O. Σάμου, Ν.Ο. Καρλοβάσου, Λ.Ο.Ι.Α.Θ. Μυτιλήνης, Ν.Ο.Λέρου, Ι.Ο.Χίου και Ι.Ο.Μυτιλήνης, με συντονιστή όμιλο το Ν.Ο. Σάμου.

Η «Ρεγκάτα του Αιγαίου» είχε στο πλευρό της, την εταιρεία τηλεπικοινωνίων COSMOTE, η οποία αναγνωρίζοντας τον σπουδαίο ρόλο της διοργάνωσης στην ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού και του ναυταθλητισμού, βρέθηκε για ακόμη μία χρονιά αρωγός των σκαφών και πληρωμάτων στο ταξίδι τους μέσα στο Αιγαίο.

Φωτογραφία: ZAGAS Photography

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey