Σπουδαίες διακρίσεις για τον Θοδωρή Καλμούκο στο Hercules Olympia Τenerife

11/07/2023 - 12:30 Τελευταία τροποποίηση στις 11/07/2023 - 19:59

Ο Μυτιληνιός Body Builder Θοδωρής Καλμούκος συμμετείχε στον αγώνα Hercules Olympia 2023 Τenerife που διοργάνωσε η Wabba Spain σε συνεργασία με τη Wabba Canarias και την έγκριση της wabba international, αποσπώντας ξανά μεγάλες διακρίσεις.

Συγκεκριμένα, ο Καλμούκος κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία athletic άνω των 40, την δεύτερη θέση στην κατηγορία bb master άνω των 40 και την τρίτη θέση στην κατηγορία bb classic.

WABBA INTERNACIONAL-kalmoukos.jpg (770×1155)

Αυτή η διάκριση έφερε και την συμμετοχή του στον αγώνα pro. Ο Θοδωρής Καλμούκος αναφέρει στο SL, "Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της Iσπανικής ομοσπονδίας Michelle Vrirgilli και τον πρόεδρο των Καναρίων νήσων, οι οποίοι διοργάνωσαν έναν τελείως αγώνα με όλα τα προνόμια για την ετοιμασία των αθλητών. Για αυτήν την νίκη θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που πίστεψαν και βοήθησαν τον στόχο μου με τις χορηγίες τους:

Την εταιρεία ΤΈΧΝΗ του Κ. ΕΥΣΤΡΑΤΊΟΥ ΜΠΟΥΧΛΗ

Την εταιρεία εμπορίου κρεάτων του Κ.ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΑΪΤΆΝΗ

Το cafe bar HOME του κ. ΑΚΗ ΚΑΡΑΧΑΛΙΑ

Το ψητοπωλείο πίτα ΜΑΚΗΣ 

Την εταιρεία εμπορίου ξυλείας ΚΑΠΕΤΑΝΕΛΛΗ 

Το κατάστημα ένδυσης MODS του Κ. ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΡΑΓΚΟΥ

Το κατάστημα ALBATROS

Το κατάστημα ένδυσης REBELLS CLOTHES του ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΝΕΛΛΗ

Τον φυσιοθεραπευτή μου Κ. ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗ ΚΟΤΟΠΟΥΛΗ που πάντα με βοηθάει

Θέλω να ευχαριστήσω τους συναθλητές μου που με στηρίζουν τον Βαγγέλη Ζήκα και τα υπόλοιπα παιδιά, όπως και την Κυπριακή Ομοσπονδία της Wabba και τον Πρόεδρο της τον Κ. ΚΥΡΙΑΚΟ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΙΕΠΕΤΑΡΗ.

WABBA INTERNACIONAL-kalmoykos.jpg (770×1155)

Κάπου εδώ προς το τέλος, άφησα ένα τεράστιο ευχαριστώ σε έναν άνθρωπο με πολλές διακρίσεις στο αγωνιστικό body building και τεράστιες επιτυχίες. Τον άνθρωπο που με έφερε από τα ελληνικά δεδομένα στην πρώτη θέση μιας παγκόσμιας διοργάνωσης, τον προπονητή και φίλο Παναγιώτη Σιώτη. Παρά την απόσταση πάντα με βοηθούσε σε όλα τα προβλήματα που αντιμετώπισα στην προετοιμασία, μου έδινε λύση με το καλύτερο πάντα αποτέλεσμα. Είμαι τυχερός που έχω προπονητή αυτόν τον άνθρωπο που πάνω από όλα είναι οικογενειάρχης με ήθος και αρχές. Παναγιώτη Σιώτη σε ευχαριστώ για όλα.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια μου την σύζυγό μου Μαρίνα και τα δύο μου παιδιά Βαγγέλη και Ευγένιο."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey