Ταξιδεύει για Πολωνία ο Βάρκας

23/07/2015 - 10:58

Στο Διεθνές Τουρνουά Πάλης "Pytlasinski", που διοργανώνεται στη Βαρσοβία της Πολωνίας (24-26/7), θα συμμετάσχει ο Μυτιληνιός πρωταθλητής Νίκος Βάρκας, που αναχωρεί το μεσημέρι για τη χώρα της κεντρικής Ευρώπης.

Το συγκεκριμένο τουρνουά είναι ένα από τα πιο δυνατά της Ευρώπης και αποτελεί ουσιαστικά το τελευταίο σημαντικό τεστ προετοιμασίας, ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, που θα πραγματοποιηθεί στο Λας Βέγκας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Ο αθλητής μας, που ανήκει στο σύλλογο του Εθνικού Γ.Σ., θα αγωνιστεί στην κατηγορία των 80 κιλών στην ελληνορωμαϊκή, ωστόσο είναι αναγκασμένος να μεταβεί εκεί χωρίς τον προπονητή του Κώστα Αρκουδέα ή κάποιον άλλο συνοδό, καθώς η Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Πάλης δεν ήταν σε θέση να καλύψει τα έξοδα μετακίνησης και συμμετοχής του. Αξίζει να σημειωθε, ότι ο Βάρκας συμμετέχει στο τουρνουά της Πολωνίας με δικά του έξοδα, καταφέρνοντας πάντως να εξασφαλίσει μέσω χορηγού το κόστος των εισιτηρίων του.

Σε δηλώσεις του στο "SL", ο Μυτιληνιός παλαιστής επεσήμανε: «Είμαι ευχαριστημένος που, έστω και κάτω από δύσκολες συνθήκες, καταφέρνω να βρίσκομαι σε τέτοιες συναντήσεις. Θέλω να ευχαριστήσω τους λίγους ανθρώπους που σκέκονται αρωγοί σε αυτή μου την προσπάθεια και περισσότερο απ’ όλους τον προπονητή μου κ. Αρκουδέα, με τον οποίο δουλέυουμε σκληρά όλον αυτό τον καιρό, χωρίς να έχουμε ουσιαστική στήριξη».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey