Στη Γερμανία ο Βάρκας και μετά... Λας Βέγκας!

20/08/2015 - 19:42 Τελευταία τροποποίηση στις 20/08/2015 - 20:49

Στη Γερμανία βρίσκεται ο Νίκος Βάρκας πραγματοποιώντας την προετοιμασία του με την Εθνική ομάδα πάλης. Ο Μυτιληνιός παλαιστής βρίσκεται στην πόλη Χένεφ από την περασμένη Πέμπτη και μέχρι το Σάββατο θα έχει ολοκληρώσει εκεί το βασικό στάδιο των προπονήσεών του, πριν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί στο Λας Βέγκας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, το Σεπτέμβριο.

Ο Βάρκας, μαζί με τον συναθλητή του Δημήτρη Τσακερίδη, ακολουθούν το πρόγραμμα της Εθνικής Γερμανίας στην ελληνορωμαϊκή πάλη. Οι Γερμανοί εξάλλου αποτελούν μία από τις πιο δυνατές ομάδες στο χώρο τα τελευταία χρόνια. Στην προετοιμασία συμμετέχουν επίσης και αθλητές των Εθνικών ομάδων της Δανίας και της Αυστρίας.

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί, ότι ο Νίκος Βάρκας συμμετέχει, δυστυχώς για μία ακόμη φορά, στο υψηότερο επίπεδο με έξοδα προετοιμασίας που καλύπτονται από το χορηγό του, καθώς η Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Πάλης δεν είχε την οικονομική ευχέρεια να καλύψει το ανάλογο πόσο για την προετοιμασία του αθλητή μας.

Ο ίδιος, σε δηλώσεις του στο "SL", επεσήμανε: "Θεωρώ πολύ σημαντικό το γεγονός ότι, έστω και δύσκολα, καταφέρνω να βρίσκομαι εδώ και να γυμνάζομαι, έχοντας ως παρτενέρ κορυφαίους αθλητές της πάλης. Θέλω να ευχαριστήσω, από καρδιάς, την εταιρεία ISS και τους ανθρώπους της, χάρη στη βοήθεια των οποίων καθίσταται δυνατή η συμμετοχή μου στη συγκεκριμένη προετοιμασία, καθώς επίσης και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λας Βέγκας."

Ο Μυτιληνιός παλαιστής εκπροσώπησε πρόσφατα τη χώρα μας στους 1ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες, που πραγματοποιήθηκαν στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν και η επερχόμενη διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στις ΗΠΑ θα αποτελέσει μια ακόμα συμμετοχή στο κορυφαίο αγωνιστικό επίπεδο για τον πρωταθλητή μας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey