Προκρίθηκε στο κυρίως ταμπλό του ξίφους ασκήσεως η Γαρυφάλλου

24/07/2023 - 11:42 Τελευταία τροποποίηση στις 24/07/2023 - 11:48

Η Σταυρίνα Γαρυφάλλου ήταν αυτή που ξεχώρισε τη δεύτερη μέρα των αγώνων του παγκοσμίου πρωταθλήματος ξιφασκίας ανδρών-γυναικών στο Μιλάνο, μεταξύ των ελληνικών συμμετοχών στους προκριματικούς γύρους του ξίφους ασκήσεως γυναικών.

Η 17χρονή Μυτιληνιά ξιφομάχος προκρίθηκε στο κυρίως ταμπλό των 64 του ξίφους ασκήσεως το οποίο θα διεξαχθεί την Τετάρτη 26 Ιουλίου. Τόσο η Κατερίνα Κοντοχριστοπούλου όσο και η Σταυρίνα Γαρυφάλλου (ΑΟΞ Αιγάλεω) έκαναν πολύ καλή αρχή στις πουλ με 3/2 και 3/3 σε νίκες/ήττες αντίστοιχα και εξασφάλισαν θέση στα νοκ-άουτ, απευθείας στο ταμπλό των 64. Όπως όμως και στο ευρωπαϊκό της Φιλιππούπολης έτυχε δυστυχώς να παίξουν μεταξύ τους, με το μόνο καλό να είναι ότι η Ελλάδα  θα είχε εξασφαλισμένη θέση στο κυρίως ταμπλό των 64 του ξίφους ασκήσεως γυναικών ξανά μετά το 2017 και την 39η θέση της Κοντοχριστοπούλου στη Λειψία της Γερμανίας. 

Η  Γαρυφάλλου ήταν τελικά αυτή που επικράτησε με 15-6 στον ελληνικό "εμφύλιο" και πέρασε στην επόμενη φάση, ενώ η Κοντοχριστοπούλου ολοκλήρωσε την παρουσία της στο Μιλάνο με την 69η θέση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey