Mε το ποδήλατο στα Βατερά!

07/07/2015 - 14:25

Το Lesvos Ride και ο Μορφωτικός Σύλλογος Πολιχνίτου συνδιοργανώνουν τον 1ο Ποδηλατικό Γύρο Βατερών, το Σάββατο 11 Ιουλίου, σε μία διαδρομή που συνδυάζει θάλασσα και βουνό και περιμένει τους φίλους του ποδηγλάτου για να τους αποκαλύψει τις κρυμμένες ομορφιές της μεγαλύτερης παραλίας του Αιγαίου.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 6 το απόγευμα και οι αγωνιζόμενοι πρέπει να είναι στην γραμματεία μια ώρα πριν. Για την ασφάλεια των ποδηλατών η κυκλοφορία των οχημάτων θα απαγορευτεί στον παραλιακό δρόμο των Βατερών κατά τη διάρκεια του ποδηλατικού γύρου.

Η διαδρομή θα έχει συνολικό μήκος 2χλμ και είναι ήδη πλήρως σηματοδοτημένη για όποιον ενδιαφέρεται να τη δοκιμάσει. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των 15€ και ισχύει μόνο για τη μεγάλη διαδρομή και για τις κατηγορίες εφήβων, ανδρών, βετεράνων και γυναικών. Τα παιδιά κάτω των 15 ετών, που θα αγωνιστούν στη μικρή διαδρομή, δε θα πληρώσουν συμμετοχή. Εφόσον οι συμμετέχοντες δηλώσουν την εγγραφή τους ως την Πέμπτη (9/7), το κόστος της μειώνεται στα 10€. Οι εγγραφές θα γίνονται μέσω ίντερνετ απο το παρακάτω link, καθώς και τηλεφωνικά στο 6980681184. Επίσης, εκ μέρους του Μορφωτικού Σύλλογου Πολιχνίτου για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Γιάννη Βαρβάκη (6972316381). Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή είναι η υπεύθυνη δήλωση για ανήλικους και για παιδιά η παρουσία γονέα. Την υπεύθυνη δήλωση θα τη βρείτε στην γραμματεία την ημέρα του αγώνα ή στα συνημμένα αρχεία, όπου μπορείτε να την εκτυπώσετε και να την συμπληρώσετε πριν τον αγώνα.

Συνολικά οι συμμετέχοντες θα χωριστούν στις κατηγορίες ΕΦΗΒΩΝ (από 15 μέχρι 18 ετών), ΑΝΔΡΩΝ (από 18 μέχρι 40 ετών), ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ (από 40 και άνω), ΓΥΝΑΙΚΩΝ (όλες οι ηλικίες). Μετά το τέλος του ποδηλατικού γύρου και μέχρι την έκδοση των αποτελεσμάτων, θα ακολουθήσει η κατηγορία των ΠΑΙΔΩΝ (από 10 μέχρι 14 ετών), σε ειδικά διαμορφωμένη σηματοδοτημένη διαδρομή. Μετάλλια θα δοθούν στους έξι πρώτους της κάθε κατηγορίας και έπαινοι στα παιδιά που θα πάρουν μέρος στη μικρή διαδρομή.

Για πληροφορίες σχετικά με τις ειδικές προσφορές διαμονής σε συγκεκριμένα καταλύματα, μπορείτε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα www.lesvosride.gr, ή να επικοινωνήσετε μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey