Φιλικές συναντήσεις σε Σμύρνη και Αϊβαλί

10/09/2014 - 03:00 Τελευταία τροποποίηση στις 07/12/2014 - 14:03


Στα απέναντι μικρασιατικά παράλια βρέθηκε ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λέσβου το τριήμερο 4-5-6 Σεπτεμβρίου, συμμετέχοντας σε μια φιλική συνάντηση με τη Λέσχη Φίλων Τένις της Σμύρνης "Κulture Park" και του Αϊβαλιού, αντίστοιχα.

Με τους αγώνες αυτούς δόθηκε η ευκαιρία στους αθλητές της αγωνιστικής ομάδας του Ο.Α. Λέσβου να αποκομίσουν τεράστιες εμπειρίες, παίζοντας κόντρα σε αθλητές επιπέδου της γειτονικής χώρας, να δημιουργήσουν φιλίες, αλλά και να ανανεώσουν το επόμενο ραντεβού τους αυτή τη φορά στη Μυτιλήνη, αφού οι Τούρκοι έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον να έρθουν στη Λέσβο.

Συγκεκριμένα, στους αγώνες της Τουρκίας έλαβαν μέρος οι αθλητές του ΟΑ Λέσβου Παντελής Γανώσης, Στρατής Σαραντινός, Γιάννης Πατακός, Γιάννης Τσακίρης, Θεοδώρα Κανέλη, Μαριάνθη Τσεσμετζή και Άρτεμις Περιφεράκη.

Σε δηλώσεις του, ο προπονητής του ΟΑ Λέσβου Δημήτρης Τσακίρης επεσήμανε: "Η αρχική σκέψη μας ήταν να δώσουμε την ευκαιρία στα παιδιά–αθλητές της αγωνιστικής μας ομάδας, να δώσουν αρκετούς αγώνες, χωρίς να κάνουν τις μεγάλες μετακινήσεις προς Αθήνα και την ενδοχώρα, οι οποίες ανεβάζουν δυσβάστακτα το οικονομικό κόστος. Εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, που ήταν πολύ ικανοποιητικό, ήρθαμε σε επαφή με το τένις κλαμπ της Σμύρνης, το οποίο διαθέτει τεράστιο έμψυχο υλικό και αθλητές επιπέδου, που στο μέλλον θα μας προσφέρουν πολλά αγωνιστικά οφέλη. Κάναμε μια καλή αρχή οργάνωσης φιλικών συναντήσεων με τη γειτονική χώρα, κάτι που θα ενισχύσει μελλοντικά και τον αθλοτουρισμό στην πόλη μας, που τον έχει ανάγκη."

Να σημειωθεί ότι οι ακαδημίες τένις του Ομίλου για μικρά παιδιά ξεκίνησαν τις προπονήσεις τους, που γίνονται καθημερινά στο Κέντρο Αντισφαίρισης της Νεάπολης. Πληροφορίες δίνονται στο τηλέφωνο 22510-61602.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey