Πρώτος τίτλος για Τσεσμετζή στο Χαϊδάρι!

30/09/2014 - 03:00 Τελευταία τροποποίηση στις 07/12/2014 - 14:03

Σπουδαία επιτυχία πραγματοποίησε η αθλήτρια της αγωνιστικής ομάδας του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου, Μαριάνθη Τσεσμετζή, κατακτώντας την πρώτη θέση στο 3ο Ενωσιακο Τουρνουά τένις 2014, που πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο στο Κέντρο Αντισφαίρισης Χαϊδαρίου, στην Αθήνα.

Tsesmetzi_Zaxaraki_Xaidari2014Tsesmetzi_Tsakiris_OA_Lesvou1

Η Μυτιληνιά αθλήτρια, δείχνοντας αγωνιστικό πάθος και πείσμα, κατάφερε με σωστή τακτική να φτάσει μέχρι τον τελικό και να κερδίσει τον πρώτο της τίτλο της σε επίπεδο Ένωσης.

Για να φτάσει μέχρι τον τελικό, η Μαριάνθη Τσεσμετζή επικράτησε αρχικά της Άννας Χατζημπατζάκη από τον Όμιλο της Πετρούπολης με 2-0 σετ (6-1,6-0) και ακολούθως απέκλεισε την Ευαγγελία Ζέρβα από τον Όμιλο του Αιγάλεω με 2-0 σετ (6-0, 6-0). Στον τελικό, η Μυτιληνιά πρωταθλήτρια νίκησε την Ιωάννα Ζαχαράκη Ιωάννα από τη Σαλαμίνα, σε ένα συναπαστικό ματς, με 2-0 σετ (7-6, 6-3).

Σε δηλώσεις του, ο προπονητής της αγωνιστικής ομάδας του Ο.Α. Λέσβου, Δημήτρης Τσακίρης, τόνισε: "Ήταν μια σπουδαία επιτυχία, αυτή της Μαριάνθης Τσεσμετζή, αποτέλεσμα της καλής προετοιμασίας που έκανε το καλοκαίρι, αυξάνοντας κατά πολύ τον προπονητικό όγκο και τον αριθμό των φιλικών αγώνων που έδωσε. Της αξίζουν συγχαρητήρια, κυρίως για το γεγονός πως προσπαθεί και συνδυάζει θαυμάσια το σχολειό της και τον πρωταθλητισμό στο τένις."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey