Τριπλή εκπροσώπηση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

11/04/2018 - 17:08 Τελευταία τροποποίηση στις 11/04/2018 - 17:10

Με όνειρα και περίσσια όρεξη για την απόκτηση εμπειριών ταξιδεύουν σήμερα για την Αθήνα οι τρεις αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου, μαζί με τον προπονητής τους Δημήτρη Τσακίρη, προκειμένου να λάβουν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις, που θα ξεκινήσει στις 14 Απριλίου στον Μαραθώνα Αττικής.

Πρόκειται για τους Χρυσόστομο Λουλαδέλη, Λυδία Σγουρέλλη και Νάνσυ Τσακίρη, οι οποίοι τοποθετήθηκαν μετά από κλήρωση σε γκρουπ των τεσσάρων, διεκδικώντας μία από τις δύο πρώτες θέσεις πρόκρισης στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης, ώστε να ξεκινήσουν τα νοκ άουτ παιχνίδια. Οι προσδοκίες που υπάρχουν είναι υψηλές, αφού όπως σημειώνει στο «SL» ο προπονητής τους Δημήτρης Τσακίρης «τα παιδιά έχουν δουλέψει αρκετά σκληρά όλο το προηγούμενο διάστημα, έχοντας τις δυνατότητες να τα πάνε περίφημα, ανταγωνιζόμενα αθλητές και αθλήτριες υψηλού επιπέδου από όλη την Ελλάδα».

Σε μία από τις τελευταίες τους προπονήσεις στο Κέντρο Αντισφαίρισης της Νεάπολης, οι τρεις αθλητές που θα εκπροσωπήσουν τη Λέσβο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα είχαν την ευκαιρία να περάσουν χρόνο στα κορτς μαζί με την Μυτιληνιά πρωταθλήτρια, Ραφαέλα Ευσταθίου, η οποία αναδείχθηκε μέσα από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Λέσβου έχοντας συμμετάσχει σε εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις, αποτελώντας και μέλος των αναπτυξιακών τμημάτων της εθνικής ομάδας, κερδίζοντας υψηλές διακρίσεις σε Πανελλήνιο επίπεδο.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν το σαββατοκύριακο και σε αυτούς έχουν δηλώσει συμμετοχή 120 αγόρια και 93 κορίτσια από Ομίλους όλης της χώρας. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση πρόκρισης στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης, η παραμονή των παιδιών στην Αττική θα παραταθεί, προκειμένου να αγωνιστούν στα νοκ άουτ ματς της Δευτέρας.

Αυτή θα είναι η πρώτη συμμετοχή των νεαρών αθλητών του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση όπως το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του Μαραθώνα. Η Λέσβος προσπαθεί να κάνει αισθητή την παρουσία της στο τένις, έχοντας και στο πρόσφατο παρελθόν συμμετοχές σε αντίστοιχες διοργανώσεις, ενώ προσδοκά να μπει εκ νέου στον παγκόσμιο χάρτη του τένις, διοργανώνοντας στη Μυτιλήνη ξανά ένα από τα σημαντικά τουρνουά, υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey