Το έζησαν στον απόλυτο βαθμό

17/04/2018 - 15:36

Αρκετά καλή παρουσία είχαν οι τρεις αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου, που βρέθηκαν στην Αθήνα μαζί με τον προπονητή τους Δημήτρη Τσακίρη, προκειμένου να λάβουν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις, στον Μαραθώνα Αττικής, στην κατηγορία των 10 ετών.

Η Νάνσυ Τσακίρη κατόρθωσε να προκριθεί στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης, αλλά εκεί στάθηκε άτυχη, αφού κληρώθηκε με μια αθλήτρια που ήταν 1,5 χρόνο μεγαλύτερη από εκείνη και μοιραία ηττήθηκε με σκορ 6-3. Ο Χρυσόστομος Λουλαδέλης και η Λυδία Σγουρέλλη, παρότι πάλεψαν, δεν κατάφεραν να προκριθούν και από τον όμιλο των τεσσάρων που είχαν τοποθετηθεί αρχικά. 

Αν και ήταν απόλυτα φυσιολογικό τα παιδιά να έχουν άγχος, στην πρώτη τους μεγάλη διοργάνωση εκτός νησιού και μάλιστα με αρκετό κόσμο στις εξέδρες, πολύ γρήγορα άρχισαν να μεταφέρουν μέσα στο παιχνίδι όλα όσα έχουν αποκομίσει στις προπονήσεις, παίζοντας στο μέγιστο της απόδοσης τους. Αξίζει να σημειωθεί, ότι λόγω της έλλειψης διοργανώσεων τα παιδιά υστερούν σε εμπειρίες.

Μιλώντας στο «SL», ο προπονητής του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου Δημήτρης Τσακίρης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία των αθλητών και των αθλητριών του στη διοργάνωση: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στους Πανελλήνιους Αγώνες στον Μαραθωνα. Ο Χρήστος, η Λυδία και η Νάνσυ έπαιξαν όμορφα, με δίκαιο τρόπο και με σεβασμό απέναντι στους αντιπάλους τους, κάνοντας μας περήφανους! Τους αξίζουν πολλά μπράβο! Επόμενη διοργάνωση που θα λάβουμε μέρος ως σύλλογος, είναι το Κύπελλο Νήσων Αιγαίου, που θα διεξαχθεί στις 21 Ιουνίου στην Κω».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey