Απόλυτα επιτυχημένη η Τενιστική Εβδομάδα

28/07/2018 - 11:02

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 27 Ιούλιου η 6η Τενιστική εβδομάδα "Open Mytilene Tournament 2018 – Περιφερειακό Πρωτάθλημα Β . Αιγαίου".

Συγκεκριμένα έλαβαν μέρος περίπου 60 αθλητές, αθλήτριες όλων των ηλικιών. Συνολικά έγιναν 180 αναμετρήσεις μονών και διπλών, συνθέτοντας μια ωραία ατμόσφαιρα, με νικητή πάντα το λεσβιακό αθλητισμό. Οι συμμετοχές ήταν ανοιχτές για όλους, ακόμη και για τους καλοκαιρινούς επισκέπτες του νησιού μας.

Η αυλαία έπεσε με τον μεγάλο τελικό των ανδρών μεταξύ του Παντελή Γανώση και του Στρατή Σαραντινού από τον Ο.Α. Λέσβου με νικητή τον δεύτερο και σκορ 1-2 σετ. Λίγο νωρίτερα ειχε γίνει ο τελικός στα διπλά μεταξύ των Αντώνη Βογιατζή / Γεωργίου Μιχαλακελλη και Ιωάννη Τσακίρη / Βασίλη Χατζηδημητρίου, με επικράτηση των πρώτων με 2-0 σετ.

Την Πέμπτη 26 Ιουλίου διεξήχθησαν οι αγώνες μεταξύ 20 μικρών παιδιών από 8 έως 14 ετών, στέλνοντας ελπιδοφόρα μηνύματα, προς όλες τις κατευθύνσεις, επιβεβαιώνοντας το μεγάλο τους ταλέντο.

Στο τέλος των αγώνων η όλη προσπάθεια των αθλητών επιβραβεύτηκε με αναμνηστικά διπλώματα κύπελλα και μετάλλια, μέσα σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα. Την απονομή των επάθλων την έκανε ο Κος Παύλος Μιχαλακελλη, Διευθυντής της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

Η Τενιστική εβδομάδα διοργανώθηκε με την στήριξη του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου, υπό το συντονισμό του Διευθυντή Αγώνων Δημήτρη Τσακίρης, ο οποίος δηλωσε: "Για άλλη μια χρονιά διοργανώσαμε με μεγάλη επιτυχία την Τενιστική εβδομάδα 2018, που αποτελεί και πρόβα τζενεράλε εν όψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος U18 I.T.F. Mytilene CUP, το οποίο θα διεξαχθεί 22 με 30 Σεπτεμβρίου. Έγιναν συναρπαστικές αναμετρήσεις. Η ομορφιά του αθλήματος σε όλο της το μεγαλείο! Το ξενύχτι και η ανησυχία των ημερών, οι αμφίρροπες αναμετρήσεις έδωσαν ένα ωραίο χρώμα στη διοργάνωση. Θέλω να ευχαριστήσω, τον Γιώργο Αρχοντίτση και τον Παναγιώτη Λουλαδέλη για την πολύτιμη βοήθεια που παρείχαν. Τα συγχαρητήρια μου σε όλους τους αθλητές μικρούς και μεγάλους, που συμμετείχαν, πρώτα για το ήθος τους και έπειτα για τις αγωνιστικές επιδόσεις τους".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey