Σπουδαίες διακρίσεις για Λουλαδέλη και Τσακίρη!

23/10/2018 - 12:24

Στους «8» του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Τένις U10 κατάφεραν να περάσουν οι αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου, Χρήστος Λουλαδέλης και Νάνσυ Τσακίρη, ύστερα από τρεις διαδοχικές νίκες που έκαναν στη διοργάνωση. Το τουρνουά διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στις εγκαταστάσεις της Νίκης Πατρών.

Στην προσπάθεια τους να μπουν στα ημιτελικά τις διοργάνωσης, έχασαν μετά  από συγκλονιστικές αναμετρήσεις. Συγκεκριμένα η Νάνσυ Τσακίρη ηττήθηκε στο καθοριστικό tie –break με 7-5 από την Άννα Μάνεση Άννα του Ο.Α. Ζακύνθου (1-1 σετ κανονικός αγώνας) και ο Χρήστος Λουλαδέλλης από τον Γεώργιο Πραπόπουλο του Ο.Α. Πατρών (2-0 σετ). Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο ο Χρήστος, όσο και η Νάνσυ, είχαν κατακτήσει την 1η θέση τον περασμένο Ιούνιο στην Κω στο Κύπελλο Νήσων Αιγαίου.

Σε δηλώσεις του, ο προπονητής του ΟΑ Λέσβου Δημήτρης Τσακίρης επεσήμανε: «Συγχαρητήρια στους αθλητές μου, ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία, που ήρθε να προστεθεί στο μεγάλο οικοδόμημα που κτίζουμε. Καταφέραμε να μπούμε στους 8 καλυτέρους αθλητές της χώρας και στην προσπάθεια μας να περάσουμε στα ημιτελικά χάσαμε στα σημεία. Ο Χρήστος και η Νάνσυ είναι δυο αθλητές με μέλλον, είναι μόλις 9 ετών, κάνουν μια υπερπροσπάθεια, συναγωνίζονται αθλητές από μεγάλα τένις κλαμπ της χώρας, με περισσότερες αγωνιστικές ευκαιρίες.

Τα περιθώρια βελτίωσης που έχουμε είναι μεγάλα, θα τελειοποιήσουμε σε μεγαλύτερο βαθμό τα χτυπήματα μας, την τακτική μέσα στον αγώνα και με πρότυπα τον Στέφανο Τσιτσιπά και την Μαρία Σάκκαρη θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε μαζί με τα άλλα παιδιά της αγωνιστικής ομάδας του Ομίλου μας για μεγαλύτερες επιτυχίες.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey