Με επιτυχία το τουρνουά "πορτοκαλί μπάλα" από τον Μάκαρα

07/07/2021 - 19:40 Τελευταία τροποποίηση στις 07/07/2021 - 20:10

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το πρώτο τουρνουά τένις με την ονομασία "πορτοκαλί μπάλα" το οποίο διοργάνωσε ο νεοσύστατος σύλλογος ΑΕΣΛ Μάκαρας την Παρασκευή 2 Ιουλίου.

Στο μίνι τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στην Νεάπολη συμμετείχαν οι νεαροί αθλητές του σωματείου ηλικίας έως 10 ετών ενώ ακολουθεί κι άλλο για τις μεγαλύτερες ηλικίες.

Παρόντες, ο Αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Κουρσουμπάς και εκ μέρους του Δήμου ο Στρατής Δαγκλής τονίζοντας αμφότεροι την αναγκαιότητα βελτίωσης των υποδομών, κάτι το οποίο κρίνεται απαραίτητο για την αναβάθμιση και ανάδειξη του αθλήματος στο νησί αλλά κυρίως για την διεξαγωγή των αγώνων και των προπονήσεων σε ασφαλή και ευπρεπή χώρο.

Ο Μάκαρας απασχολεί 50-60 αθλητές με τους προπονητές Προκόπη Κουμπάρο και Παναγιώτη Κοντάρα να προπονούν τους αθλητές σε καθημερινή βάση. Ο πρόεδρος του συλλόγου Χάρης Αδαλής σε επικοινωνία με το "SL" αναφέρει:"Έγινε ένα πολύ καλό τουρνουά για τα μικρά παιδιά με αρκετά μεγάλη συμμετοχή. Στόχος μας είναι η ανάδειξη του αθλήματος στο νησί μας, όμως για να συμβεί αυτό χρειάζονται και σωστές υποδομές. Περιμένουμε να φτιαχτούν τα γήπεδα έτσι ώστε να μπορούν να προπονηθούν οι αθλητές υπό κανονικές συνθήκες αλλά και να μπορούν να φιλοξενηθούν μελλοντικά κάποια τουρνουά."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey