Με επιτυχία η συμμετοχή του ΑΕΣΛ Μάκαρα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

17/07/2021 - 10:20 Τελευταία τροποποίηση στις 17/07/2021 - 10:38

Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 15/7 το πανελλήνιο Πρωτάθλημα junior της ΕΦΟΑ για αγόρια και κορίτσια 10 ετών, που διοργανώθηκαν στις εγκαταστάσεις Αντισφαίρισης Ραφήνας και στο ΟΑΚΑ η κατηγορία U16 αγόρια-κορίτσια.

Η νεοσύστατη Ακαδημία Τένις Μάκαρα που εδρεύει στα γήπεδα του κλειστού γυμναστηρίου στην Νεάπολη, συμμετείχε με τους αθλητές Πατσέλλη Χαρίκλεια και Κουμπάρο Γεώργιο στην κατηγορία 10 ετών.

Στην κατηγορία των 16 ετών συμμετείχε επίσης ο αθλητής Δεμερτζής Γεώργιος, o οποίος άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο τουρνουά. Στην κατηγορία των 10 ετών συμμετείχαν 200 αθλητές αγόρια κορίτσια συνολικά.

Οι εκπρόσωποι της Λέσβου στην κατηγορία U10 πέρασαν την φάση των ομίλων από 3 νίκες και μετά ακολούθησαν οι αγώνες στο κυρίως ταμπλό. Την μεγάλη έκπληξη έκανε η Πατσέλλη Χαρίκλεια η οποία έφτασε μέχρι τον γύρο των ημιτελικών, διεκδικώντας ένα μετάλλιο στον τελικό της διοργάνωσης.

Επίσης, καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Γιώργος Κουμπάρος ο οποίος στην πορεία μετά από κάποιους αγώνες αποκλείστηκε από το νούμερο ένα της διοργάνωσης που κατέλαβε την πρώτη θέση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey