Νέες μεγάλες διακρίσεις για τις Μυτιληνιές αθλήτριες τένις Ειρήνη και Νάνσυ Τσακίρη

16/11/2022 - 20:57 Τελευταία τροποποίηση στις 16/11/2022 - 22:48

Συνεχίζονται οι μεγάλες επιτυχίες και οι μεγάλες διακρίσεις για τις Μυτιληνιές αθλήτριες του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου Ειρήνη Τσακίρη και Νάνσυ Τσακίρη. 

Άλλη μια λαμπρή σελίδα του Λεσβιακού αθλητισμού έρχεται να προστεθεί μετά τα επιτυχή αποτελέσματα των μεγάλων αθλητριών της Μυτιλήνης. Η Ειρήνη Τσακίρη κατέκτησε την 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ε1 U16 που διοργανώθηκε στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Επίσης, η Ειρήνη κατέκτησε την τρίτη θέση στα διπλά και το χάλκινο μετάλλιο με συμπαίκτρια την Ναταλία Μπάτσιου από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Γιαννιτσών.

Η Μυτιληνιά αθλήτρια πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση, με φοβερή διάθεση και σωστή διαχείριση στο παιχνίδι της, κατάφερε να σημειώσει 4 νίκες και να φτάσει στον τελικό του πρωταθλήματος, όπου ηττήθηκε από την πρωταθλήτρια Παναγιωτίδου Αλεξάνδρα του Ομίλου Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης.

Η Ειρήνη Τσακίρη με τον πρόεδρο της ΕΦΟΑ κ. Δημήτρη Σταματιάδη

Η Νάνσυ Τσακίρη και αδελφή της Ειρήνης, βρέθηκε σε μεγάλη αγωνιστική φόρμα και κατάφερε να σημειώσει τρείς νίκες φτάνοντας στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Στην προσπάθεια της να προκριθεί στον τελικό U14, σκόνταψε πάνω στην πολύ καλή Ουσταμπασίδου Κατερίνα του ομίλου αντισφαίρισης Λιτοχώρου. Στα διπλά όμως η Νάνσυ κατάφερε να σηκώσει το Κύπελλο με συμπαίκτρια την Ουσταμπασίδου.

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε και η μικρότερη αθλήτρια του συλλόγου Βαγιωνά Εμμανουέλα, που κατάφερε στο ίδιο τουρνουά U12 να σημειώσει τρεις νίκες και να βρεθεί από τα προκριματικά όπου  αγωνιζόταν μια ανάσα πριν τα προημιτελικά του Κυρίως ταμπλό.

Να σημειωθεί ότι σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν 180 ενεργά σωματεία με περισσότερες από 700 συμμετοχές αθλητών σε πανελλήνιο επίπεδο. Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λέσβου με μεθοδικότητα σκληρή δουλειά και προγραμματισμό θα συνεχίσει την προσπάθεια στήριξης όλων των αθλητών του με σκοπό την διάκριση τους σε Εθνικό και Διεθνές επίπεδο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey